درگذشت همکار شیندلری آقای علینقی سعادتی

تاریخ انتشار: شنبه, 1400/09/06 - 21:06 توسط طبسی

باسلام

متاسفانه طی چند سال اخیر تنی چند از همکاران به دلایل گوناگون از جمع دوستان و آشنایان پر کشیدند و آسمانی شدند،مرحوم حسین عمادین، مرحوم صفرعلی صفایی، مرحوم عسگر ولی زاده، مرحوم ناصر جم نژاد، مرحوم شهریار درست، مرحوم حسین گودرزی، مرحوم ابراهیم خطیری، مرحوم حمیدرضا زمردی، مرحومه خانم رزا یونان و فرزند برومند همکار گرامی آقای اسداله گودرزی

(متاسفانه بعد از نشر این مطلب همکاران دیگری نیز از بین ما رفتند:

آقایان: پرویز گودرزی، سروش آذرمی، حسین احمدی، حمید چمنی، گلشنی، اکبر قاسمی،)

دیروز عصر خبری در گروه بچه های ایران شیندلر (در وات ساپ) با شماره همراه آقای علینقی سعادتی به شرح زیر منعکس شد:

"سلام من دختر آقای سعادتی هستم پدرم امروز فوت کرد حلالش کنید."

دقیقا در چنین ساعتی روز پیش آقای سعادتی برای من پیامی داد و پاسخش را دادم، 24 ساعت بعد از این ارتباط حبر تلخ درگذشت این همکار زحمتکش و مهربان منتشر شد.

آقای سعادتی را از  سالهای 1356 -1355  و از حدود 45 سال پیش می شناختم، وی همیشه تبسمی بر لب داشت و بسیار دلسوز و مهربان بود و در همه امور خیر پیش قدم و بسیار صادق و صاف و ساده، در واحد نصب و راه اندازی آسانسور شرکت ایران شیندلر  فعالیت می کرد. با وقوع جنگ ویرانگر عازم جبهه شد. 

آثار جراحت و زخم این جنگ خانمانسوز را سالها با خود داشت و البته با دلی پر خون از بی عدالتی های بعد جنگ . روحش شاد

درگذشت این همکار عزیز را به خانواده محترم ایشان بخصوص آقای امیر سعادتی فرزند ایشان که در این صنعت فعالند و کلیه آشنایان و همکاران ارجمند شیندلری و دیگر عزیزان تسلیت می گوییم و برای آن مرحوم غفران الهی و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی آرزومندیم

ضمنا به اطلاع می رساند

تصاویر تکمیلی این گفتگو
1-مراسم خاکسپاری مرحوم علینقی سعادتیparslift.com

افزودن دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.
CAPTCHA
این سوال برای تشخیص کاربر واقعی از ربات های اسپمر می باشد.

لطفا حاصل جمع عدد بیست با عدد چهل را به عدد بنویسید.