۱۰۰ سال تاریخ صنعت آسانسور ایران

 
تاریخ انتشار: پنجشنبه, 1401/07/14 - 00:24 توسط طبسی
۱۰۰ سال تاریخ صنعت آسانسور ایران

پورتال پارس لیفت بر اساس رسالت خود از ابتدای فعالیت در دنیای وب، توجه خاصی به تاریخ صنعت آسانسور جهان، همچنین تاریخ صنعت آسانسور ایران و مطالب جدید و تکنولوژی های نوین این صنعت به ویژه: نوآوری های صنعت آسانسور جهان و تاریخچه تجهیزات آسانسور داشته و طی سالهای گذشته مقالات متعددی در این باره گردآوری و تدوین و منتشر نموده است.

اواخر  سال 1399 همکار گرامی جناب آقای کرم عرب عامری طی تماس تلفنی اظهار داشتند: با چند نفر از دوستان فعال در صنعت آسانسور قصد دارند با جمع آوری اطلاعات کتابی در رابطه با تاریخ صنعت آسانسور ایران تهیه نمایند و درخواست همکاری داشتند. ضمن استقبال از این اقدام یادآوری نمودم آنجه در این رابطه طی سالها گذشته گردآوری کرده ام به صورت مقالات گوناگون از گذشته تا کنون در سایت پارس لیفت منتشر شده است. لذا لینک تعدادی از این مقالات را برای ایشان ارسال نمودم. مدتها از این موضوع گذشت و با توجه باینکه من مدتی از دنیای آسانسور و حواشی آن دور بودم، اطلاع ندارم در این مورد اقدامی انجام شده یا نه؟

  تا اینکه اواسط آذرماه 1401 آقای میرعبدالهیانی طی تماسی اظهار داشتند: مدتی است انجمن تولیدکنندگان لوازم آسانسور تصمیم به تدوین و چاپ کتاب ۱۰۰سال تاریخ صنعت آسانسور ایران گرفته و گروهی از همکاران در این رابطه مشغول فعالیت هستند و دعوت به همکاری و تقاضا کردند اگر مطلب، اطلاعات، عکس و اسنادی موجود است به تیم تالیف کتاب ارائه گردد، در همین رابطه قرار شد لینک منابعی که حاوی مطالب مورد نظر می باشد و طی حدود شانزده سال گذشته در پارس لیفت منشر شده را برای همکار گرامی آقای منصور دخیلی ارسال نمایم، که این مورد انجام شد. از بد حادثه به دلیل آسیب گوشی همراه آقای دخیلی، کلیه اطلاعات ارسالی پاک شد و پس این اتفاق قرار شد جهت اشتراک مطالب و تصاویر با آقای محمد حسین مشتاقی مسئول گردآوری کتاب "100 سال تاریخ صنعت آسانسور ایران" همکاری شود، که همچنان ادامه دارد.
این موضوع فتح البابی شد تا مروری داشته باشم به مقالات و مطالبی که طی سالهای گذشته در همین رابطه در سایت پارس لیفت منتشر شده است،
در ادامه مطلب با انتشار لینک بعضی از مقالات مذکور، از شما عزیزان را دعوت می شود در صورت تمایل مروری به این مطالب داشته باشید، مخصوصا" کامنت های زیر مطلب اصلی که توسط همکاران عزیز آسانسوری مرقوم گردیده، چون بعضی از نکات کامنت ها بسیار حالب، مهم و خواندنی است.

شاید این اقدام باعث شود دوستان و همکاران گرامی چنانچه در رابطه با "تاریخ گذشته تا حال صنعت آسانسور ایران" خبر، تصویر، خاطره و هر گونه اطلاعات خاص در این رابطه دارند لطف نموده برای ثبت در تاریخ صنعت آسانسور ایران، طی تماس با گروه تالیف کتاب "100 سال تاریخ صنعت آسانسور ایران" با شماره تلفن 02166965398 و شماره همراه 09122405339 آقای مشتاقی همکاری نمایند.

ضمنا یادآور می شود، قرار است در دیباچه کتاب با بزرگداشت شهدا و جانبازان صنعت آسانسور ایران  از این عزیزان یادی شود.

شرکت ایران شیندلر یکی از شرکتهای قدیمی آسانسور ایران سال 1350 تاسیس و تولیدات انواع آسانسور را سال 1353 به بازار صنعت ساختمان عرضه کرد، متاسفانه این شرکت پس از سال 1357با سوء مدیریتبعض از مدیران عامل و هیئت مدیره اواخر سالهای 1378 به بعد، طی یک دوره چندساله  منحل شد، این شرکت دو شهید و دو جانباز در جنگ عراق با ایران داشته است.

  • شهید حجت اله راستینه

شهید حجت اله راستینه اواخر سال 1355 در دفتر مرکزی ایران شیندلر استخدام و در قسمت مالی شروع به کار کرد. پس از مدتی خانواده وی به قزوین مهاجرت کردند و وی تقاضا کرد به کارخانه منتقل شود. اواخر سال 1357 به امور مالی کارخانه معرفی و در کارخانه مشغول به کار شد. 31 شهریورماه عراق به ایران حمله کرد و جنگ آغاز گردید. اوائل جنگ به صورت داوطلب حدود 50 روز جبهه بود، بعد از بازگشت در بسیج کارگری کارخانه عضو شد و پس از مدتی مجددا از طریق بسیج به جبهه اعزام شد اما این بار به قافله شهدا پیوست. پیکر اولین شهید شرکت ایران شیندلر در امامزاده شازده حسین قزوین(شاهزاده حسین) دفن شده است.

  • Hojatolah Rastineh- parslift.com 2

شهید مالک الهی

شهید مالک الهی یکی از پیمانکاران جوان و پر انرژی ایران شیندلر بود که در پروژه های مختلف ایران شیندلر کار کرده و در سال 1359 در ساختمان های 15 طبقه پروژه نیروی دریایی بندر بوشهر مشغول کار نصب آسانسور بود، آخرین پروژه ای که قبل از پروژه نیروی دریایی در آن مشغول بود بیمارستان امام حسین نظام آباد تهران بود که به خاطر تاکید مدیریت  به اولویت آسانسورهای پروژه نیروی دریایی بندر بوشهر ادامه کار بیمارستان نظام آباد را واگذار می کنند به آقای سعید آدر و آقای مالک الهی با تنی چند از همکاران عازم کارگاه نیروی دریایی بندر بوشهر می شود.

مالک الهی دومین شهید شرکت آسانسورسازی ایران شیندلر parslift.com

در بندر بوشهر مشغول کار نصب آسانسورها بودند که جنگ آغاز شد و این جوان وطن پرست به صورت داوطلب کار را ترک کرد و عازم جبهه می شود. بخاطر دارم اواخر پائیز سال 1359 بود که همکاران گفتند آقامالک از جبهه برگشته و آمده قسمت امور مالی شرکت، در آن تاریخ آقای همایونی مدیر مالی شرکت بود، آقای مالک الهی حدود 500 هزار ریال از قسمت مالی طلبکار بود و آمده بود طلب خود را بگیرد. البته بعدا مشخص شد ایشان قصد دارد با این پول برای رزمندگان گروه خود بادگیر تهیه کند. در آنروز آقای میرعبدالهیانی من را واسطه کرد تا از همکاران جهت تهیه بیشتر بادگیر پول جمع کنم. مبلغی بیش از 500 هزار ریال توسط همکاران پرداخت شد، کل مبلغ جمع آوری شده تحویل آقای مالک الهی گردید. بعدها شنیدم پس از تهیه پارچه  مناسب بادگیر، از خانم های همسایه خواسته بادگیر ها را بدوزند و پس از تکمیل بادگیرها، آنها را بسته بندی کرده و عازم منطقه می شود. این آخرین باری بود که ایشان را دیدیم جون در 27 دی ماه 1359 در منطقه مالکیه سوسنگرد از پشت سر هدف گلوله کالیبر 50 قرار گرفته و به خیل شهدا پیوست. از رشادت های مالک الهی در چبهه و نجات جان همرزمان زیاد می گفتند،. روحشان در آرامش و یادشان چاودان.

جانبازان جنگ تحمیلی: آقایان نبی جعفری و علینقی سعادتی

آقای نبی جعفری جزء اولین گروهی بود که در کورس تحصیلی نصب و راه اندازی آسانسور شرکت ایران شیندلر در سال 1354 شرکت کرد و پس از اتمام دوره های نصب و راه اندازی آسانسور به عنوان تکنسین نصاب در دفتر مرکزی شرکت ایران شیندلر واقع در چهار راه کالج کوچه دبیرستان البرز مشغول بکار شد. وی اواسط سال 1361 به صورت ناپیوسته تا واسط سال 1372 در جبهه ها حضور داشت که آخرین بار در جزیره مجنون از ناحیه پا و چشم مجروح شد. البته پس از معالجات مکرر بینایی به حالت اول برگشت، اما پس از خارج کردن ترکش های پا یک ترکش با توجه به نظر پزشکان به عنوان میهمان ناخوانده همچنان برای همیشه همراه وی می باشد.

آقای علی نقی سعادتی دومین فرد از شرکت ایران شیندلر بود که مدتی در جبهبه ها حضور داشت. پس از مجروح شدن سالها با مشکلات باقی مانده از آسیب چبهه ساخت و دم بر نیاورد. متاسفانه ایشان بر اثر عوارض شیمیائی جنگ در تاریخ هفتم آذرماه سال 1400 آسمانی شد. روحش در آرامش باد.

لازم به یادآوری است یکی از همکار ایران شیندلری که در جبهه حضور داشت آقای حسین گودرزی است که از طرف ارتش فراخوانده شد و چند ماهی در خط مقدم بود متاسفانه آقای حسین گودرزی در تاریخ هشتم اسفند 1397 فوت کردند.

عکس یادگاری با آقای نبی جعفری که عازم جبهه می باشند parslift.com

همچنین آقایان مصطفی فلاحی و محمدعلی راییجی که از تیم پیمانکاران رسمی ایران شیندلر بودند، مدتی در چبهه ها حضور داشتند.
از دوستان و همکاران عزیز صنعت آسانسور ایران تقاضا می شود هر گونه اطلاعاتی از شهدا و جانبازان صنعت آستانسور ایران دارند، جهت ثبت در تاریخ این صنعت نسبت به معرفی و در صورت امکان بیوگرافی و ارائه اطلاعات آنان اقدام فرمایند.
ضمنا" اگر همکاری هنگام نصب، سرویس و یا تعمیر آسانسور دچار صانحه،  برق گرفتگی و یا در چاه آسانسور سقوط کرده اند   اطلاعات این عزیزان  نیز ارسال نمائید. باسپاس

در اینجا بعضی از  لینک های مورد اشاره در مقدمه مطلب را می توانید مرور کنید:

تاریخچه صنعت آسانسور ایران

تاریخچه شکل گیری صنعت آسانسور

نگاهی به وضعیت آموزش آسانسور ایران

نقش دانش مهندسی و آسانسور در بلندمرتبه سازی

فرهنگ لغت تخصصی صنعت آسانسور ایران

پیشگامان صنعت آسانسور و نصب آن در ایران

اهمیت آموزش نصاب آسانسور، تکنسین و سرویسکار آسانسور

بررسی صنعت آسانسور ایران به روایت آقای میرعبدالهیانی

مهندس صالحی نیا- معاونت امورامور صنایع و اقتصادی وزارت صمت

گروه هم اندیشی آسانسوریها و صندلی داغ

انتقال اجناس پروژه زروان

بررسی وضعیت صنعت آسانسور ایران

داستان تولید آسانسور شیندلر 100 

برگزاری اولین مجمع عمومی شیندلری ها

تاریخچه بازرسی آسانسور در ایران

نوآوری های جدید صنعت آسانسور ایران

آسانسور ملی و طرح ساماندهی نصابان آسانسور

آسانسوری که با قطع برق کار می کند

برترین شرکت ایرانی سازنده تابلو فرمان آسانسور

تقسیم کار نصب آسانسور و درس دانشگاه

آرم شرکت های آسانسوری

تکنولوژی آسانسور خورشیدی به روایت مهندس مجید پار

نصب درب و ریل آسانسور- قسمت دوم

روش های نوین مدیریت در صنعت آسانسور ایران

مجددا" از همکاران، دوستان و همراهان گرامی فعال در صنعت آسانسور و همه عزیزان علاقمند به این صنعت درخواست می شود هر گونه اطلاعات، خاطره، تصویر و هر گونه مطلب شنیدنی دارند که باعث پربار شدن کتاب صدسال تاریخ صنعت آسانسور ایران  می شود از طریق ایمیل و شماره تلفن های تدوین کننده کتاب جناب آقای محمدحسین مشتاقی هماهنگ فرمایند.

moshtaghi.elevator@gmail.com

09122405339 و 02166965398

بادرود به همکاران عزیز
پیرو درج مقاله 100 سال تاریخ صنعت آسانسور ایران در تاریخ   1401/07/14 متن ایمیل زیر توسط تیم تدوین کننده کتاب برایم ارسال شد، با توجه به ایمیل مذکور، بطور خلاصه و فشرده پاسخی تهیه و ارسال گردید. مجموع موارد فوق جهت آگاهی همکاران و دوستان عزیز بشرح زیر منعکس می گردد.

آقای سید طبسی، سلام

یادآوری شما از «پارس‌لیفت»، ما را به این نتیجه رساند که «پارس‌لیفت» هم خود بخشی از صنعت ۱۰۰ساله‌ی آسانسور ایران است، بنابراین ۲ صفحه در این کتاب به «پارس‌لیفت» اختصاص دادیم. خواهشمندم اطلاعات کاملی از مهندس «احسان طبسی» و خودتان و «پارس‌لیفت» و تعداد دنبال‌ کنندگان، و خلاصه‌ای از مجموعه‌ فعالیت‌های «پارس‌لیفت» که در ۲ صفحه ی ‌A4 با تعداد حدود ۱۱۰۰ کلمه‌ی تایپی در نرم افزار Word خلاصه شود، و ۲ قطعه عکس 6x4 از خودتان و مهندس احسان، برای ما بفرستید.

با سپاس، مهدی میرعبداللهیانی

47 سال همگام با صنعت آسانسور ایران 

اوایل سال 1355 به همراه علی اکبر عمادین، سیاوش محمودیان، سعید آذر، فرهاد خالصی و جعفر یاجم با حضور در دومین دوره کورس شبانه روزی آموزش نصب آسانسور شرکت آسانسور سازی ایران شیندلر (Elevator training course in Iran) که توسط اساتید سوئیسی و ایرانی در کارخانه ایران شیندلر تدریس می شد، وارد صنعت جوان و نوپای آسانسور ایران شدیم. .(در آن تاریخ مکس زلویگر سوئیسی، مدیر کارخانه ایران شیندلر بود)
سال 1350 برابر با سال 1971 میلادی شرکت ایران شیندلر اولین برج آموزشی نصب و تست آسانسور را در کارخانه تاسیس کرده بود و در همین برج آموزشی نصب آسانسور و راه انداری و تست آسانسور توسط گروه اعزامی انجام می گرفت.

انبار گردانی کارخانه ایران شیندلرسیدمخمدامین طبسی و علی اکبر عمادین سال 1359 parslift.com
      برای انبارگردانی یک هفته کارخانه بودیم، تصویر یادگار آن زمان در محوطه سرسبز و پوشیده از درختان بید کارخانه ایران شیندلر می باشد .
                                                         سیدمحمدامین طبسی به اتفاق علی اکبر عمادین

کلاسهای تئوری و عملی و کار میدانی در پروژه ها مجموعا  150 روز طول کشید و این دوره ها شامل:

  • آشنایی مقدماتی به مبحث ساختمان و آسانسور
  • آشنایی با شفت آسانسور
  • آشنایی با قطعات آسانسور
  • آشنایی با انواع سیستم فرمان آسانسور
  • آشنایی با نقشه خوانی مدارها
  • روش محاسبه سیم و برش سیم و شماره زنی سیم ها
  • مونتاژ تابلو کنترل فرمان
  • دوره مکانیکال شامل:
    روش شاقول اندازی برای ریلها و دربها،
    نصب ریلهای کابین و وزنه تعادل،
    نصب درب طبقات،
    حمل و جاگذاری موتورگیربکس آسانسور روی سکوی چاه آسانسور
    نصب کابین و کادر وزنه تعادل و نصب پارشوت و گاورنر و بگسل اندازی
  • دوره الکتریکال شامل:
    اندازه گیری متراژ سیم ها و سیم بری و روش ثبت شماره دو سر سیم،
    نصب تراول کابل که معروف بود به کابل OS و سیم کشی طبقات و سیم کشی مدار ایمنی، سری طبقات، شستی های احضار طبقات و کابین،
    نصب جهت نما و فتوسل 
    نصب شستی و نمراتور طبقات و شستی نمراتور داخل کابین و.........
  • نهایتا" راه اندازی و تست آسانسور
  • کلاسهای عملی قطعه شناسی و آشنایی با مراحل تولید قطعات و نهایتا قبولی در آزمونهای مختلف که در کارخانه انجام می گرفت.
  • پس از اعزام به دفتر مرکزی تهران، آزمونهای عملی توسط ارنست داهلر و اوگن زیدلر که متخصصین سوئیسی مقیم ایران بودند انجام گردید.
  • سپس در دوره چند ماهه نصب آسانسور در پروژه های گوناگون، آقایان پرویز جم نژاد، محسن عزیز قدسی پور، بهروز فیروزفر، جواد ایپکچی، سعید ثقفی خادم بر کار هر تکنسین نظارت داشتند و نهایتا مجموع نمرات و نظرات کارشناسان سوئیسی و ایرانی منجر به صدور کارنامه نهایی آموزش دیدگان بود.

در آغاز بکار شرکت، مرکز اصلی شرکت ایران شیندلر واقع در خیابان عباس آباد خیابان مهناز پلاک 95 قرار داشت. اما با شروع تولید آسانسور دفتر مرکزی شرکت به خیابان شاهرضا(انقلاب) چهار راه کالج کوچه دبیرستان البرز منتقل شد. این ساختمان اواسط کوچه بن بست دبیرستان البرز و مقابل دیوار دبیرستان البرز واقع و دارای چهار طبقه تک واحدی بود. هر طبقه این ساختمان 380 متر مربع وسعت داشت.

 ساختمان مذکور متعلق به دکتر محمدعلی مجتهدی گیلانی رئیس دبیرستان البرز تهران بود، ساخت این ساختمان شخصی ساز با نظارت دکتر محمدعلی مجتهدی گیلانی انجام گرفته، ایشان به اتفاق خانواده در این ساختمان ساکن بودند. آقای دکتر مجتهدی از سال 1320 مسئولیت شبانه روزی دبیرستان البرز را بعهده داشت و از سال 1323 مدیریت کل دبیرستان البرز به ایشان واگذار گردید. این مدیریت مدت 34 سال ادامه داشت. سال 1341 به ریاست دانشگاه پلی تکنیک تهران انتخاب شد و سال 1344 مسئولیت تاسیس دانشگاه صنعتی آریامهر( دانشگاه شریف فعلی) به وی سپرده شد. وی بنیانگذار و اولین نایب التولیه دانشگاه صنعتی آریامهر بود. در دوره هایی ریاست دانشگاه ملی ایران، پلی تکنیک تهران و دانشگاه شیراز را به عهده داشت. 
مجموعه ساختمان آقای دکتر مجتهدی، شهریور ماه 1370 با موافقت دکتر مجتهدی به موسسه آموزشی سازمان منطقه ای آزاد قشم فروخته شد. دکتر محمدعلی مجتهدی گیلانی در تمامی عمر به فکر خدمت به کشور بود و هرگز آلوده سیاست نشد، همیشه در هر فرصتی این توصیه را در سخنرانی هایش مطرح می کرد: "به مملکتتان خدمت کنید" روحش شاد.
دفتر شرکت ایران شیندلر در طبقه دوم ساختمان دکتر محتهدی قرار داشت. وقتی فعالیت اجرایی ایران شیندلر سال 1353 آغاز شد، تردد گروههای کارگاهی و متخصص به شرکت زیاد بود و همیشه مسئولین شرکت توصیه می کردند که در ساختمان و راه پله ها سکوت را رعایت کنید، مخصوصا اوقاتی که دکتر مجتهدی در ساختمان بودند، زیرا وی خیلی به نظم و انضباط اهمیت می داد. متاسفانه نیروهای فنی و کارگاهی که معمولا پر سر و صدا هستند، به این توصیه ها زیاد توجه نمی کردند و موجب ناخرسندی دکتر مجتهدی شده بود، لذا مدیریت تصمیم گرفت واحدهای فنی اجرایی و انبار را به مکانی دیگر انتقال دهد، محل جدید واحد های نصب و سرویس و تعمیرات و انبار، در خیایان بهار شمالی، خیابان مزین الدوله قرار داشت (خیابان مزین الدوله از سمت جاده قدیم شمیران یا خیابان کوروش کبیر تقریبا مقابل سینما ریولی بود). یکسالی در این ساختمان حضور داشتیم تا اینکه دفتر مرکزی و کلیه واحدهای مالی، تدارکات، فروش، نصب، سرویس و تعمیرات و نگهداری، موتوری و ترانزیت کالا در یک ساختمان مستقر شدند. ساختمان جدید شرکت ایران شیندلر در خیابان تخت طاووس(مطهری) نبش بزرگراه شاهنشاهی(مدرس) قرار داشت که از سال 1357 تا 1385 نزدیک به سی سال در همین محل مستقر بود.       

  • اولین گروهی که سال 1354 دوره نصب و راه اندازی آسانسور ایران شیندلر را طی کردند 12 نفر بودند، اسامی آنانی که بخاطر دارم عبارت است از:
  • 1- سعید ثقفی خادم
  • 2- علی سرباز که به کانادا مهاجرت کرد
  • 3 - بهرام فداکار
  • 4- محمدعلی رائیجی
  • 5- قادری که به آمریکا مهاجرت کرد
  • 6- افکاری و ...
  • چندنفر از اولین دوره دیده های آموزش ایران شیندلر سال 1354 parslift.com
    تعدادی از دوره دیده های اولین کورس تحصیلی شبانه روزی آموزش آسانسور ایران شیندلر سال 1354
    نشسته سمت چپ بهرام فداکار، ایستاده سمت چپ سعید ثقفی خادم و بقیه را بخاطر ندارم.
     
  •  دومین گروهی که سال 1355 در دوره های آموزشی شرکت ایران شیندلر شرکت کردند این شرح می باشد:
  • 1-سیدمحمدامین طبسی
  • 2- علی اکبر عمادین
  • 3- سیاوش محمودیان
  • 4- سعید آذر به آمریکا مهاجرت کرد
  • 5- فرهاد خالصی
  • 6- جعفر یاجم
  • سومین گروه این دوره آموزشی نیز 12 نفر بودند (این افراد آخرین گروهی بودند که سال 1356 در کورس تحصیلی آموزش نصب و راه اندازی آسانسور شرکت کردند، پس از سال 1357 و رکود بخش ساختمان و مدیریت های ضعیف که به آموزش آسانسور اهمیت نمی دادند، این دوره ها ادامه پیدا نکرد.)
  • 1- جم علیزاده
  • 2- سعید صلاحی
  • 3- امیر معظمی
  • 4- فرزامی
  • 5- شایسته
  • 6- اویسی
  • 7- انتظامی
  • 8- فروزنده و .......

در آن زمان چون واحد دفتر فنی تازه تشکیل شده بود یک دوره تئوری فشرده برای من در دفتر مرکزی و دوره های عملی در پروژه های شرکت برگذار شد و مهندس ایمفلد سوئیسی استاد آموزش تئوری و مهندس کلیفلد سوئیسی استاد آموزش عملی این دوره دو ماهه بود. پس از طی این دوره تئوری عملی و قبولی در آزمون پایان دوره در واحد کنترل چاه آسانسور مشغول به کار شدم.

شرکت شیندلر هلدینگ آ گ سوئیس با تعداد 2400 سهم، سهامدار شرکت ایران شیندلر بود و دیگر سهامداران شرکت ایران شیندلر عبارت اند از:
بانک توسعه صنعتی و معدنی ایران با 1600 سهم،
سازمان برنامه با 3200 سهم 
شرکت ابوالحسن دیبا و شرکاء با 800 سهم، طی سالها فعالیت پویا در شرکت ایران شیندلر که از سال 1355 آغاز و تا سال 1390 ادامه داشت، تقریبا در تمامی قسمت های فنی، اجرایی و حتی مالی و اداری کسب تجربه کردم که در ادامه شرح مختصری در این سالها را به آگاهی می رسانم:

https://parslift.com/files/pl/1401/users/7/iran-schindler-1350.jpg

           نمای بیرونی کارخانجات آسانسورساری ایران شیندلر در شهر صنعتی البرز قزوین

  • اوایل سال 1356 طی حکم شماره 239 تاریخ 1356/02/21 در دفتر فنی اجرایی مشغول بکار شده و با توجه به رشته تحصیلی دوم که هنر بود و به طراحی و نقاشی و خوشنویسی علاقه زیادی داشتم و از خط نسبتا خوبی برخوردار بودم، چند ماهی بنا به پیشنهاد آقای علی شجاع مدیر اداری وقت، در بخش اداری مشغول بکار شده و در آغاز کار، طراحی و تهیه کلیه نمودارهای مربوط به پروژه ها ی نصب آسانسور را در رابطه با بردارهای مالی و ساختمانی و ارسال لوازم و پیشرفت اجرایی نصب آسانسورها را انجام دادم. به جهت پر محتوا بودن و زیبایی نمودارها، در دفتر مدیر عامل فریدون یزدان پناه و مدیر نصب بهرام افلاک نصب شد و شخصا به طور دائم این نمودارها را به روز رسانی می کردم. وقتی با یک نگاه به نمودار کلیه اطلاعات مورد نیاز از قبیل: وضعیت مالی پروژه، لوازم ارسالی به پروژه، وضعیت پیشرفت نصب آسانسور پروژه را می شد دید، خیلی مورد پسند قرار گرفت.

    فروردین 2536-شاهنشاهی(1356)انتقال به بازدید چاه آسانسورparslift.com

    (فریدون یزدان پناه از ابتدای تاسیس شرکت سال 1350 تا اواخر 1355 پس از ابوالفضل دهنائی که به عنوان مدیر عامل زمان ثبت شرکت معرفی شده بود، اولین مدیرعامل ایران شیندلر در دوره تولید آسانسور بود و پس از ایشان عبداله بانکی تا اوایل  سال 1357 دومین مدیر عامل ایران شیندلر بود و با رفتن عبداله بانکی، منوچهر فدایی چند ماه  به عنوان سرپرست ایران شیندلر نامه های رسمی را از طرف عبداله بانکی امضا می کرد. از اوایل سال 1357 تا اواخر سال 1358 محسن امیرمظفری در پست مدیرعاملی حضور داشت . اواخر سال 1358 ابوالفضل دهنایی تا تعین مدیر عامل سرپرست ایران شیندلر بودند. لازم به یادآوری است دفتر مرکزی و قسمت های فنی و نصب ایران شیندلر در آغاز فعالیت و تولید در تقاطع خیایان حافظ و شاهرضای سابق چهار راه کالج کوچه دبیرستان البرز بود. اواخر سال 1355 قسمت نصب و دفتر فنی و انبار به خیابان بهار خیابان مزین الدوله انتقال یافت و سال 1356 مجموعه قسمت های فنی، مالی، اداری، تدارکات داخلی و خارجی، فروش، معاونت ها، نصب، تعمیرات و سرویس، امور مشتریان و نقلیه و ترانزیت کالا به ساختمان جدید واقع در تقاطع خیابان تخت طاووس نبش بزرگراه شاهنشاهی نقل مکان نمود.

Office center Iran Schindler- parslift.com

  دفتر مرکزی شرکت آسانسورسازی ایران شیندلر سال 1357 تا 1385 در این ساختمان مسقر بود
         و سال 1386 تا زمان انحلال به انتهای خیابان کوه نور جنب ساختمان شاهد منتقل شد

  • سال 1357 طی حکم 1763 تاریخ 1357/05/10 به سرپرستی دفتر فنی منصوب شدم، در آن سالها از کامپیوتر و نرم افزارهای گوناگون خبری نبود اما در این بخش نیز با طراحی فرم ها و جداول گوناگون که کلیه نکات مورد نیاز یک پروژه برای ثبت در این فرمها پیش بینی شده بود و هیچ موردی در بازدیدها فراموش نمی شد، با نظم و ترتیبی که به گزارشات بازدید از کارگاه های نصب آسانسور دادم، سوابق هر کارگاه با تمام جزئیات به روز در دسترس بود و بسیار کاربردی و تاثیرگذار که از این بابت بارها از سوی مدیران تشویق شدم
  • در طرحی که متاثر از چند سال کار عملی در کارخانه، دفتر فنی و بازدید از چاه های آسانسور بود، با در نظر گرفتن کلیه اطلاعات آسانسورهای تولیدی کارخانه ایران شیندلر در همه ی ظرفیت ها، جدولی طراحی کردم که همه اطلاعات مربوط به ساختمان، شماره قرارداد، آدرس محل نصب، شماره قراد داد نصب، انواع ظرفیت، نوع درب طبقه و کابین، نوع موتور و چپ یا راست بودن آن، وضعیت فرانت پانلها، جهت نصب شستی های طبقه، تعداد طبقات و نامگذاری طبقات، نوع فرمان کنترل، دارای چه تزئیناتی است، کابین معمولی است یا دو درب، تاریخ ارسال لوازم ( قطعات آسانسور شرکت ایران شیندلر به طور استاندارد کلا در 15 بسته ارسال می شد) در آن گنجانده شده بو و لذا وقتی در دفترمرکزی اطلاعات هر مشتری را در این جدول منعکس می کردیم، در زمان بازدید با توجه به شرایط ساختمانی چاه آسانسور و تطبیق محیط نصب با نوع آسانسور انتخابی، راهنمایی های لازم به مهندس ناظر و مسئول ساختمان داده می شد ضمن اینکه کلیه مطالب تذکر داده شده در قسمت مربوطه درج می شد و در بازدیدهای بعدی به راحتی پیشرفت هر پروژه را می شد در جدول مربوطه داشت، اگر فرد بازدید کننده تعویض می شد، نفر بعدی کلیه اطلاعات لازم را بطور کامل در اختیار داشت. پس از هر بازدید یک نسخه از این جدول در پرونده آسانسور بایگانی می شد. بازدید بعدی این نسخه همراه مامور بازدید چاه آسانسور بود و بر اساس نسخه قبلی میزان پیشرفت کار نسبت به قبل دقیقا مشخص می شد.
  • نکته قابل توجه: شرکت ایران شیندلر جهار تیپ آسانسور تولید می کرد با ظرفیتهای:
  • آسانسور تمام اتوماتیک 4 نفره 320 کیلویی در 2 تیپ مستطیل و مربع با درب های 70 و 80(سانترال و تلسکوپی)
  • آسانسور نیمه اتوماتیک 4 نفره 320 کیلویی در 2 تیپ مستطیل و مربع با درب های 70 و 80(سانترال و تلسکوپی)
  • آسانسور تمام اتوماتیک 6 نفره 480 کیلویی در 2 تیپ مستطیل و مربع با درب های 70 و 80(سانترال و تلسکوپی)
  • آسانسور نیمه اتوماتیک 6 نفره 480 کیلویی در 2 تیپ مستطیل و مربع با درب های 70 و 80(سانترال و بلسکوپی)
  • آسانسور تمام اتوماتیک 8 نفره 640 کیلویی در 2 تیپ مستطیل و مربع با درب های 80 و 90(سانترال و بلسکوپی)
  • آسانسور نیمه اتوماتیک 8 نفره 640 کیلویی در 2 تیپ مستطیل و مربع با درب های 80 و 90(سانترال و تلسکوپی)
  • آسانسور تمام اتوماتیک 15 نفره 1000 کیلویی مسافربر و بیماربر و باری با درب های 90 و 100و و 110(سانترال و تلسکوپی)
  • آسانسور نیمه اتوماتیک 15 نفره 1000 کیلویی مسافربر و بیماربر و بارب با درب های 90 و 100 و 110(سانترال و تلسکوپی)  عرضه می شد، آسانسورهای نیمه اتوماتیک باعنوان SRK و آسانسورهای تمام اتوماتیک با عنوان SRKS عرضه می شد. یرای هر تیپ یک سری نقشه و لی اوت مربوط و ابعاد و اندازه های مورد نیاز محل نصب آسانسور وجود داشت که به مشتری و خریدار تحویل می گردید. محل نصب آسانسور باید برایر با این نقشه ها آماده می شد. لذا اگر کارفرما طبق نقشه کار می کرد، نصب اسانسور بدون هیچگونه مشکل و کارهای اضافی انجام می گرفت. در مطلبی با عنوان:" مساحت کابین آسانسور " در سایت پارس لیفت به این نقشه ها اشاره شده است

طراحی ورژن دوم جدول کنترل پروژه در سال 1358 parslift.com

طراحی ورژن جدید کنترل پروژه ادامه داشت parslift.com
        طراحی جداول کنترل پروژه ادامه داشت و به مرور بر اساس نیاز پروژه ها طراحی می شد.

  • (از پایان 1358 تا اواخر سال 1359 شریعت پناهی به عنوان چهارمین مدیرعامل ایران شیندلر منصوب شد.
  • پنجمین مدیر عامل ایران شیندلر علی اکبر آقازمانی اواخر 1359 تا پایان سال 1360 در این پست حضور داشت. برادر علی اکبر آقازمانی از یربانیان انفجار ساختمان حزب جمهوری اسلامی بود. علی اکبر آقازمانی در ابتدای حضور در ایران شیندلر بخشنامه ای صادر کرد جهت صرفه جویی در مصرف کاغذ برای نامه نگاری داخلی، از پشت نامه های قدیمی شرکت استفاده شود، به این ترتیب بسیاری از نامه های قدیمی و راکد از بایگانی خارج و به قسمت ها داده شد. این مسئله سوژه ای شد برای همکاران، چون بسیاری از نامه های خاص و حتی محرمانه از بایگانی بیرون آمد و چه اتفاقاتی را در آن ایام  شاهد بودیم.........
    ایشان دستور دادند که هر کس قند و مایع دستشویی یا صابون و دستمال کاغذی از منزل بیاورد و در میز خود نگهداردند و این موارد را نوعی صرفه جویی در هزینه های جاری شرکت می دانست. در هر صورت در آن سالها مدیریت های اینچنینی را پرسنل تجربه کردند و چه تجربه تلخی بود این تنگ نظری ها در آن ایام.
  •  سیروس بخشنده یکی از برترین مدیران ایران شیندلر بود، وی اواسط 1361 تا 1362 به عنوان ششمین مدیر عامل ایران شیندلر برگزیده شد. همزمان با آغاز بکار ایشان جلسه ای با کلیه کارکنان تشکیل داد و ابتدا اهداف پیش رو را مطرح کرد و از پرسنل تقاضا کرد در این راستا همکاری کنند و اگر هر کس نطر و پبشنهادی دارد بصورت مکتوب به مدیریت منعکس کند.
    همان روزهای اول ورود به ایران شیندلر با توجه به مطلع شدن روش مدیریت قبل و صرفه جویی های آنچنانی، دستور داد در کلیه دستشویی ها خشک کن برقی نصب کنند، صابون های عطری مرغوب در دستشویی ها و قندان و دستمال کاغذی روی تمام میزها گذاشته شود به آبدارخانه هر طبقه دستور در صورت اتمام، سریعا جایگزین شود. حتی اگر برای کارمندی مهمان آمد آبدارخانه برای میهمانان نسکافه و بیسکویت ببرد، خلاصه ما که در زمان مدیریت علی اکبر آقازمانی در تحریم داخلی بودیم با حضور آقای بخشنده، دوران جدیدی را تجربه کردیم . در آن زمان صابون های عطری پالمولیو در دستشویی ها استفاده و خیلی زود صابونها مصرف و گاهی برداشته می شد، آبدارچی ها از این موضوع به مدیریت شکایت کردند وی گفته بود شما موظف هستید حتی اگر در هر دستشویی روزی ده تا صابون مصرف شود سریعا" شارژ کنید، نطر مدیر عامل این بود: حتی اگر این صابون توسط کسی برداشته شود، می برد خانه و در خانه استفاده می کند، پس به بهداشت خانواده کارمند من کمک می کند.
    مطلب جالبی از دوران مدیریت سیروس بخشنده وجود دارد که برای همیشه یاد و خاطر این مدیر شایسته را زنده نگه میدارد:
     سال 1361 بود، شرکت ایران شیندلر قبلا حجم زیادی سفارش قطعات یدکی آسانسور و تعدادی موتورگیربکس ویژه آسانسور باری و ......... به شیندلر سوئیس داده بود (وجه تمامی کالاها قبلا تسویه شده بود) با توجه به نیاز واحد سرویس و تعمیرات به قطعات یدکی، پس از تماس با شیندلر سوئیس مشخص شد به دلیل تحریم های آمریکا شرکت سوئیسی از ارسال لوازم به ایران خودداری کرده است. سیروس بخشنده تصمیم گرفت با حضور در سوئیس موضوع را بررسی و ارسال لوازم را برنامه ریزی کند، در آن زمان هادی خوشابی مدیر تدارکات خارجی بود، قرار شد به اتفاق ایشان سفر سوئیس انچام شود. البته سیروس بخشنده پس از بررسی و پرس و جو از عوامل فنی، گفت ابتدا می رویم یوگسلاوی و از شرکت رادکانچال تعدادی موتور گیربکس و دیکتاتور و تیغه رله و ........ می خریم سپس میرویم سوئیس. این بخش را هادی خوشابی پس از بازگشت از سوئیس برای ما تعریف کرد:" وی کفت وقتی در دفتر مدیریت شیندلر سوئیس بودیم سیروش بخشنده دلیل عدم ارسال لوازم را جویا شد و در پاسخ گفته شد اولا موضوع تحریم مانع اصلی است و در ثانی رشد نرخ کالا دلیل دیگر است.
    سیروس بخشنده در همین جلسه به هادی خوشابی میگوید به ایشان بگو فلان فلان شده ها ما انقلاب کردیم و دیگر باج نمی دهیم، قبل از آمدن به سوئیس رفته ایم یوگسلاوی و تعدادی موتورگیربکس و لوازم یدکی خریده ایم با یک سوم قیمت شما، و همانجا مدارک خرید را به آنها نشان می دهند. و می گوید اگر به برند خود احترام می گذارید و برایتان مهم است که در ایران بمانید سریع لوازم را به ایران بفرستید و گرنه ما آزادیم از هر کجای دنیا لوازم مورد نیاز خودمان را تهیه کنیم. خلاصه پس از این جلسه و بازگشت سیروس بخشنده و هادی خوشابی از سوئیس، مدتی بعد کلیه اجناس خریداری شده ارسال شد و جالب بود که درصدی هم تخفیف لحاظ کرده بودند که معادل مبلغ تخفیف، تیغه رله تابلو فرمان و تیغه شوتس (کنتاکتور های MG) ارسال کرده شد.
    وقتی سیروس بخشنده آمدند شعاری داشتند که:"بجای پول در صندوق شرکت، باید در انبارها اجناس باشد." در آن تاریخ طبق روال آن سالها انجمن اسلامی و شورای اسلامی و بسیج در کارخانه و دفتر مرکزی بروبیایی داشتند و مخصوصا اینکه تفکر گروه های چپی در کارخانه غالب یود، لذا به این شعار سیروس بخشنده توجهی نکرده  و مخالف بودند.
    بخاطر دارم که پس از سال 1357 م تشکیل شوراهاو .. معمولا این تشکیلات با توجه به جوی که حاکم بود اکثر مواقع با مدیران تنش داشتند و حتی این تنش اواخر سال 1360 که محمد آقازمانی مدیر عامل ایران شیندلر بود و وابستگی ایشان به برادرش که در انفجار حزب جمهوری اسلامی از دست داده بود، بیشتر بود تا جایی که وی طی نامه ای با عنوان: انبار آقای طبسی نظر به اینکه مهر و امضاء شورا فاقد ارزش است تاکید کرده بود اجناس فقط با امضاء بهمن رفیعی که سرپرست نصب بود به افراد تحویل داده شود.

    پس از سال 1357 و حضور شورا ها تداخل تصمیم گیری ها باعث بروز مشلات  شد PARSLIFT.COM

    لذا با توجه به این مخالفتها در گذشته که همچنان ادامه داشت، من در انبار دفتر مرکزی طی مدت یک هفته بررسی های لازم را انجام داده و با در نظر گرفتن آمار مصرف لوازم یدکی، با حدود 30 درصد بیشتر برای مصرف 5 سال لیستی از اقلام پر مصرف یدکی تهیه کرده و به مدیریت تحویل دادم و چون کارخانه هیچگونه لیستی تهیه نکرده بود، جند قلم از اجناس پرمصرف مثل، سیم برق تک رشته مصرقی آسانسور را (سیم نمره 0.75 و 1 و 2 و 2.5 و 4 و 6  انواع الکترود جوشکاری و مفتول جوش آرگون برای حدود 500 دستگاه آسانسور) محاسبه کرده و در لیست مذکور گنجانده بودم.
    چند روز بعد خانم فرزانه منشی مدیرعامل تلفنی گفت بیا بالا، رفتم دفتر مدیرعامل، ایشان همان ابتدا با حالتی تشر مانند لیست لوازمی که درخواست کرده بودم و دست ایشان بود را نشان داد و گفت این چیه؟ میدونی چقدر بودجه برای خرید این همه لوازم نیاز است؟ چون ظاهرا عصبانی نشان میداد جا خوردم و به تته پته افتادم. یک مرتبه حالت چهره مهربان شد و با محبت گفت بیا بشین. هاج و واج از این تغییر حالت نشستم. وی پشت میز نشست و گفت دستت درد نکنه الان چند روزه دارم در مورد این لیست بررسی می کنم و دیدم جقدر حساب شده زحمت کشیده و لیست را تهیه کرده ای اما یک سئوال، این همه سیم برای چی توی لیست نوشته ای؟ با تغییر لحن ایشان کمی آرامش پیدا کرده و گفتم: چون دیدم کارخانه لیستی برای تامین لوازم نداده و سیم برق پر مصرف ترین کالای داخلی است من برای مصرف میانگین 500 دستگاه آسانسور پیش بینی کرده ام.  تشکر کرد و آقای وثیق قائم مقام خود را احضار کرد. وقتی آقای وثیق آمد به ایشان گفت: بر اساس این لیست با 20 درصد بالاتر درخواست خرید صادر کنید.
    این اقدام آقای بخشنده و لیستی که من تهیه کردم باعث شد تا سالها انبار دفتر مرکزی نیاز به قطعات یدکی نداشته باشد و جالب است اقلام خریداری شده تا اواخر مدیریت آقای هاشمیان و حتی پس از وی در انبار کارخانه وجود داشت و با تجه به رشد سرسام آور قیمتها این اجناس پشتوانه خوبی برای خط تولید و نصب آسانسورها بود. (چون قبل از سال 1357 فروش آسانسور در حال رشد بود از مرز 500 دستگاه عبور کرده بود، اما پس از سال 1357 بشدت کاهش پیدا کرد و شرکت ایران شیندلر میانگین سالی حدود 30 تا 60 دستگاه آسانسور فروش داشت )
    سیروس بخشنده نسبت به نصب آسانسورهای مجتمع های بلندمرتبه بلاتکلیف در آن شرایط جنگی مخصوصا ساختمانهای بلند مرتبه ارتش خیلی حساس بود و چون آن موقع سازمان مسکن با ارتش در مورد تامین وجه بابت نصب آسانسورها اختلاف داشتند کار نصب آسانسورها در سالهای اول جنگ ایران و عراق متوقف شده بود. وی معتقد بود باید این آسانسورها نصب شود حالا هزینه نصب آسانسور را چه نهادی باید پرداخت کند برای ما فرقی ندارد، چون الان سرپرست بسیاری از خانواده های نظامی و ارتش در جبهه ها هستند و منطقی نیست خانواده این عزیزان ده پانزده طبقه را بدون آسانسور از پله بالا پائین روند و خلاصه تمام پروژه ها را فعال کرد و گاهی نیمه های شب با میوه و شیرینی و یک فلاسک چای سرزده به پروژه ها سرکشی می کرد و با نصابها دوستانه گفتگو می کرد و به درد دل آنها گوش میداد و در رفع مشکلات با تمام جدیت کوشا بود.
    در همین شرایط به همکاران می گفت هر کس برای بالابردن دانش خود در رابطه با کاری که به عهده دارد کتاب یا هر گونه منبعی مثل کلاس رفتن و امثالهم لازم دارد اقدام کند و فاکتور را پس از امضاء مدیر مربوطه به حسابداری داده و وجه را دریافت کند. ایشان خیلی به ارتقاء دانش و کتاب خواندن اهمیت می داد و سفارش می کرد حتما کتاب زیاد بخوانید مخصوصا کتابهایی که در رابطه با ارتقاء دانش شغلتان باشد.
  • یکی از اقدامات به یادماندنی سیروس بخشنده در ایران شیندلر توجه به رفاه پرسنل بود، پس از حضور وی در شرکت اوضاع و احوال شرکت سروسامان گرفت، وقتی پس از یکسال و اندی تلاش شرکت از بحران خارج شد یک روز اطلاع داند مدیرعامل دستور داده همه پرسنل فردا حدود ساعت 10 و نیم در شرکت حاضر باشند. همکاران از هم می پرسیدند موضوع چیه؟ اما هیج کس اطلاع نداشت. وقتی تمامی پرسنل در حیاط شرکت جمع شدند، اطلاع دادند آنانی که وسیله دارند به تعداد ظرفیت همکاران را سوار کنند و بقیه با وسائط نقلیه شرکت به رستوران بنفشه در خیابان عباس آباد خیابان مهناز بروند. خلاصه آن روز ظهر همه نهار میهمان شرکت بودند. مدیرعامل در رستوران ضمن تشکر از پرسنل که طی مدت نزدیک به یکسال و اندی از هیچ کوشیی دریغ نکرده اند، گفت: از امروز به بعد ماهی یک بار میهمان ایران شیندلر هستید و هرچه میل دارید سفارش دهید و وقتی بعضی از همکاران از کار و مشکلات صحبت کردند، گفت امروز فقط از دور هم بودن لذت ببرید و خوش باشید و مشکلات را بگذارید در جلسات کاری شرکت بررسی کنیم. و چه روز خوشی بود آن روز. همین تفکر وی باعث شد وقتی درخواست افزایش حقوق پرسنل را به هیئت مدیره ارسال کرد احمد دژخواه که آن زمان رئیس هیدت مدیره ایران شیندلر بود و ادعای بچه مذهبی داشت، به مخالفت برخواست و حتی در یکی از آخرین جلسات هیئت مدیره درگیری فیزیکی بین مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره اتفاق افتاد و خلاصه مدیر لایق و شایسته ایران شیندلر پس از نزدیک دوسالی که در ایران شیندلر حضور داشت و شرکت بحران زده را طی این مدت فعال کرده بود به دلیل کارشکنی های هیئت مدیره، از ایران شیندلر جدا شود و بعد از مدتی ایران را به مقصد آمریکا برای همیشه ترک کرد
  • برگردیم به ادامه مطلب، با توجه به شناخت کامل قطعات آسانسور و همکاری پیوسته در این مدت با انبار (طی این مدت کاردکس نویسی موجودی انبار را انجام می دادم و کارت مشخصات قطعات را می نوشتم) با رفتن انبار دار آقای غلامرضا محمدی سوئی به آمریکا بطور همزمان سرپرستی انبارهای دفتر مرکزی را با حفظ سمت به عهده گرفتم. در آن سالها به دلیل فراوانی اجناس به محض کوچکترین آسیب، قطعات سریعا تعویض و لوازم برگشتی در انبار ضایعات نگهداری می شد. تصمیم گرفتم در این بخش هم نوآوری داشته باشم لذا از اجناس ضایعاتی و عودتی به انبار ضایعات استفاده بهینه کرده و در اوقات بیکاری با جابجایی قطعات سالم از یک یا دو قطعه ضایعاتی، یک قطعه سالم به موجودی انبار اضافه می شد و این وضعیت آنچنان تاثیر مثبتی بر موجودی کالای انبار داشت که مدیر عامل وقت سیروس بخشنده مبلغ 16000 ریال از تیرماه 1362 جهت قدردانی از تلاش بی وقفه و به عنوان حق فنی به حقوق ماهیانه ام اضافه کرد.
    پس از این افزایش دریافتی ماهیانه، با امکاناتی که در انبار بود یکی از اتاق های کوچک انبار را تبدیل کردم به کارگاهی کوچک کرده و درخواست دریل پایه دار و یک سری ابزار مثل حدیده و قلاویز و ........ دادم ، با استقبال از این اقدام دستور تهیه ابزار آلات صادر گردید و این شرایط باعث شد با جدیت بیشتر نسبت به بازسازی قطعات اقدام کنم. از نکات جالب این دوره با توجه به این کارگاه کوچک، آوردن لوازم خانگی معیوب همکاران، جهت تعمیر در این تعمیرگاه خاص بود.
  • طی این دوره انبار گردانی کارخانه به من واگذار شد که با همکاری گروهی از پرسنل دفتر مرکزی و تعدادی از همکاران کارخانه چند سال با موفقیت انبار گردانی کارخانه را انجام دادیم.
  • (با توجه به تغییرات متعدد مدیران عامل در ایران شیندلر و استعفاء سیروس بخشنده به دلیل نارضایتی از عملکرد هیئت مدیره، هفتمین مدیر عامل ایران شیندلر  محمد خادم طی سال 1362 تا 1363 منصوب شد،

همکاران شیندلذی در کنار آقای فتح اله پزشکی مدیر عامل قدیم ایران شیندلر 1394 parslift.com 
   فتح اله پزشکی هشتمین مدیر عامل ایران شیندلر، برنده لوح سیمین هفتمین چشنواره بنیاد روزبه
در جمع همکاران سابق خود محمد احمدی، سیدمحمدامین طبسی، تقی پارسا و محمود پارسا سال 1394

  • پس از محمد خادمی، فتح اله پزشکی هشتمین مدیر عامل ایران شیندلر بودند که طی مدت خدمت عملکرد مثبتی داشتند و از سال 1363 تا اواخر 1365 در این سمت بودند. در دوره وی پروژه نصب آسانسور ساختمان انتقال خون واقع در بزرگراه شیخ فضل الله روبری شهرک غرب کلید خورد و در این پروژه بزرگ اقدامات قابل توجهی انجام گرفت، در دوره فتح اله پزشکی شرکت با کسری بودجه مواجه شد و با قرارداد فروش تعدادی موتور گیربکس و بعضی از اجناس آسانسور به شرکت آسانرو که در آن زمان جواد مشکات رضوی مدیر عامل آن بود موضوع کسری بودجه ایران شیندلر بر طرف شد. در رابطه با تحویل اجناس خریداری شده، موسیو باومن به نمایندگی از طرف شرکت آسانرو و سیدمحمدامین طبسی به نمایندگی از طرف ایران شیندلر به کارخانه معرفی شدند و دو سه هفته ای با آموسیو باومن سوئیسی همراه بودم و خاطرات خوشی از ایشان باقی مانده است.
  • پس از فتح اله پزشکی، نهمین مدیرعامل شرکت ایران شیندلر محمد ارجمند بیگدلی از 1366 تا 1367 این سمت را داشت و دهمین مدیر عامل ایران شیندلر که طولانی ترین دوره مدیریت در ایران شیندلر را بخود اختصاص داد محمود هاشمیان بود که از سال 1368 تا اواخر 1375 در این سمت بودند.
  • در دوره فتح اله پزشکی و بنا به نظر ایشان دوست و همکار عزیزم مرحوم حسین گودرزی دو سالی سرپرستی کارخانه را به عهده گرفت و به دلیل اختلافات، سرپرست مالی اداری کارخانه lمحمدحسن نجفی زادگان جهت تحت فشار گذاشتن مدیریت، بدون اطلاع قبلی استعفاء داد، در آن سالها من هفته ای 3 روز  به عنوان نماینده مدیر عامل جهت نظارت و کنترل آسانسورهای ارسالی از کارخانه مامور خدمت بودم،بنا به پیشنهاد سرپرست کارخانه و تصویب مدیرعامل از تاریخ 1363/08/13 مسئولیت مالی اداری کارخانه با حفظ سمت تا تعین فرد مناسب به من واگذار شد، با توجه عملکرد مثبت من در این قسمت، این مسئولیت موقت  تا اواسط سال 1364 ادامه داشت.

    پیشنهاد مسئولیت موقت مالی اداری کارخانه ایران شیندلر و پدیرش مدیرعامل parslift.com
     
  • سال 1367 تا اواخر 1368 طی حکم 1506 تاریخ 1367/06/22 مسئول نصب 64 دستگاه آسانسور های 17 تا 30 طبقه پرتوماتیک شهرک امید(قنات کوثر) و همچنین آسانسورهای شرق تهران شده و آسانسورهای پرتوماتیک ساختمانهای بلندمرتبه ارتش کوی لویزان معروف به مزکو و همچنین آسانسور های پروژه ساختمان مرکزی سازمان مسکن در خیابان ویلا بودم.
  • از سال 1369 تا 1371 طی حکم شماره 227 تاریخ 1369/03/01مدت بیش از 3 سال به عنوان نماینده ایران شیندلر در پروژه نصب آسانسور های دیناترون F برج های 30 طبقه تهران تاج یکم در خیابان هرمزان شهرک غرب معرفی شدم.
  • همزمان طی حکم شماره 990 تاریخ 1369/03/27به مدت 3 سال به عنوان نماینده ایران شیندلر در نصب آسانسور برج های بلندمرتبه 16 تا 21 طبقه هرمزان شهرک غرب مشهور به برجهای عمران تکلار نیز بودم. البته طی این سالها هرجا مشکلی در پروژه های دیگر نصب وجود داشت برای رفع مشکل اولین داوطلب بودم. بارها به اتفاق دوستان عزیزم عمران مددی و مرحوم حسین گودرزی و البته گاهی علی اکبر عمادین، یا انفرادی جهت بازدید و تهیه گزارش از وضعیت کارگاه و هماهنگی با مدیران پروژه یا صورت برداری اجناس ارسالی به پروژه ها یا تهیه لیست اجناس کسری و مفقودی در پروژه های بزرگ عازم شهرهای گوناگون شده که به عنوان نمونه موارد زیر را می توان نام برد:
  • پروژه 190 دستگاه آسانسور معالی آباد شیراز
  • پروژه 36 دستگاه آسانسور تریپلکس 15 و 8 نفره نیروی دریایی بندر عباس و بوشهر برج های 15 طبقه
  • پروژه 74 دستگاه آسانسور پرژیان شیراز- فرمانده منطقه هوایی مهرآباد سرهنگ خلبان ستاد دادپی طی نامه 42-01-1600 تاریخ 1367/03/04 من را برای تحویل گرفتن 24 دستگاه آسانسور به فرماندهی منطقه هوایی شیراز معرفی و تقاضای همکاری نمود. قرار بود این آسانسورها پس از صوزت برداری به پروژه شرکت سرا انتقال داده شود. ضمنا طی نامه شماره 524 تاریخ 1367/03/07 آقای عمادین و من جهت جداسازی و نظارت بر حمل اجناس کسری آسانسورهای مهرآباد از شیراز به پشتیبانی هوایی منطقه مهرآباد معرفی شدیم. (متاسفانه در تاریخ 2 مرداد 1388تیمسار سرتیپ خلبان دادپی در حادثه برخورد هواپیمای آریاتور با جداول کنار باند فرودگاه بین المللی هاشمی نژاد مشهد به همراه 15 نفر دیگر که در قسمت جلو هواپیما بودند و اکثریت از کادر پرواز، کشته شدند. روحش شاد)
  • پروژه 36 دستگاه آسانسور زروان قصر فیروزه
  • پروژه 32 دستگاه برج های شرکت سرا مربوط به پرسنل پایگاه یکم شکاری تهران که این پروژه در جوار فرودگاه مهرآباد تهران قرار داشت و چون خانواده نیروهای نظامی در آن ساکن بودند ضرورت راه اندازی آسانسورها ایجاب می کرد سریعا تجهیزات آسانسور به پروژه ارسال شود لذا به دلیل متوقف شدن عملیات ساختمانی پروژه زروان قرار شد، تمامی اجناس مورد نیاز پروژه سرا، از پروژه زروان تامین شود، مسئولیت انتخاب و جابجایی و حمل کلیه لوازم آسانسور ها به من واگذار شد

    مسئولیت جداسازی و حمل آسانسورهای پروژه زروان و انتقال به پروژه سرا parslift.om
    در این سالها مشکلات و مغایرتهای زیادی در اجناس ارسالی از کارخانه به کارگاه ها وجود داشت که اکثرا باعث عودت اجناس می شد و این موضوع باعث تاخیر عملیات نصب و هزینه های مضاعف می شد. به پیشنهاد مدیر عامل وقت محمود هاشمیان گزینه مناسب من بودم و:
  • از سال 1371 با حکم شماره 1396 تاریخ 1396/04/23 به عنوان نماینده دفتر مرکزی برای کنترل اجناس ارسالی از کارخانه به کارگاهها و مسئول هماهنگی امور نصب و کارخانه مستقیما زیر نظر مدیرعامل منصوب و قرار شد در هفته سه روز در کارخانه حضور داشته باشم و ارسال اجناس آسانسور با نظارت من در این سه روز ارسال گردد. (دوره طولانی دهمین مدیرعامل ایران شیندلر آقای محمود هاشمیان در اوایل سال 1376 به پایان رسید.
  • Homayoun Mansouri and a group of colleagues

   همایون منصوری برای پرسنل ارزش خاصی قائل بود، زمانی که خانم رزا یونان منشی مدیر عامل بازنشسته شد برای قدردانی از زحمات وی مراسمی خاص در کارخانه برگزار و سه نفر از همکاران خانم رزا یونان به این جشن دعوت و هدایائی به آنان تقدیم شد و به خانم رزا یونان به همراه هدیه ای ویژه لوح تقدیر زیبایی اهداء گردید. در تصویر که مقابل درب ورودی ساختمان اداری کارخانه ایران شیندلر می باشد، خانم قانئان، خانم هما سیدجوادی، خانم رزا یونان و خانم فاطمه محمدی ردیف نشسته، و ردیف ایستاده سیدمحمدامین طبسی، مهربان خسرویانی، مرحوم حسین گودرزی، همایون منصوری مدیرعامل و مصطفی کشاورز حضور دارند.

  • یازدهمین مدیر عامل همایون منصوری از سال 1376تا اواخر 1378 شروع شد. همایون منصوری هم مانند سیروس بخشنده تحولی در شرکت ایجاد کرد و دوران تاثیرگذاری برای رشد ایران شیندلر بود.

    حکم سرپرستی کنترل کیفیت کارخانه زیر نظر مدیرعامل 1376 parslift.com
     
  • شهریور ماه 1376 با حفظ سمت سرپرست کنترل کیفیت کارخانه زیر نظر مدیرعامل شده که بعد از این حکم بیشترین فعالیت موثر را در این بخش انجام دادم و طی مدتی که در کارخانه بودم در هماهنگی واحد های مختلف تلاش زیادی کردم، طرح های اصلاحی بسیاری ارایه دادم که کاهش مواد، سرعت تولید به حداقل رساندن ضایعات بخشی از تلاش پیوسته و مستمر من در کارخانه بود از جمله تاثیرات پیشنهادات: کاهش 70 درصدی مصرف چوب های چهار تراش در بسته بندی دربهای طبقه و کابین ها و کاهش 40 درصدی آهن آلات در ساخت براکت های ریل و طرح جدید برای کاهش 45 درصدی یراق آلات داخل چاه و امثالهم که بالغ بر دهها طرح بود و به همین دلیل بارها مورد تشویق قرار گرفتم. لذا سعی کردم این مورد را توسعه داده و از همکاران دارای استعداد و ذوق برای دعوت همکاری دعوت کنم.در آن زمان به دلیل تحریم ها و عدم ارسال قطعات خارجی خط تولید دجار مشکل شده بود، چون در گذشته اقداماتی در جهت بازسازی لوازم آسانسور انجام داده، مطمئن بودم با تجهیزاتی که در کارخانه موجود بود و کارخانجاتی که در شهر صنعتی فعال بودند می شود بسیاری از قطعات مورد نیاز را در داخل تولید کرد، لذا با مذاکراتی که با مسئولین شرکت داشتم پیشنهاد تاسیس کمیته فنی ساخت قطعات و لوازم آسانسور را ارائه کردم، (البته در گذشته در همین راستا اقداماتی انجام گرفته بود که متاسفانه با وجود مشکلات و عدم حمایت مدیریت وقت ادامه نیافت)این پیشنهاد بدون مخالفت و طی نامه شماره 509/ک تاریخ 1377/04/23 مورد تصویب مدیر عامل هم قرار گرفت،
    افراد کمیته فنی ساخت قطعات :
    1- مصطفی کشاورز شاهباز رئیس فاز 2 کارخانه
    2- اسماعیل هاشمی سرپرست خط تولید کارخانه
    3- هیبت اله یوسفی رئیس بخش پانج و پرس خمکاری
    4- قدرت اله میرزایی سرپرست ماشینکاری موتورگیربکس
    5- سیدمحمدامین طبسی
    با تاسیس کمیته فنی ساخت قطعات به ترتیب اولویت بسیاری از اجناس (قطعات آلمینیومی ساسپنشن درب طبقات و درب کابین ، قرقره های تفلون انواع ساسپنشن، پایه قرقره ای ساسپنشن، لولای درب، تسمه فنر درب لولایی و بسیاری اقلام دیگر در کارخانه تولید شد. همچنین این کمیته با توجه به اشکالاتی که گروههای نصاب در زمان نصب بعضی از قطعات با آن مواجه می شدند جلسات زیادی برگزار کرد و بسیاری از مغایرتهای مشکل آفرین خط تولید بررسی و مشکلات شناسایی و نقشه ها اصلاح و رفع مشکل گردید، این موارد موجب کاهش مواد مصرفی و کاهش هزینه های دوباره کاری شد و نتایج اقدامات کمیته فنی ساخت قطعات موجب رضایت اکیپ های نصاب نیز شد.

    نخستین نشست اعضای کمیته فنی ساخت قطعات در کارخانه ایران شیندلر parslift.com
     
  • همایون منصوری نسبت به تمامی پروژه ها حساس و پیگیر بود، گاه و بیگاه برنامه ریزی بازدید از پروژه های بزرگ را در برنامه داشت، یکی از این پروژه ها ساختمان وزارت مسکن در میدان ونک نبش خیابانهای خدامی و ژاندارمری بود. ایشان با کارخانه تماس گرفتند و خواستند همراه قاسم درویشوند مسئول بخش تزئینات کابین آسانسور، روز دوشنبه یکی از هفته های شهریورماه دفتر مرکزی باشیم، جهت بازدید از آسانسور های وزارت مسکن، در آن ایام  مرحوم حمید رضا چمنی مشغول عملیات تکمیلی یکی از آسانسورهای جدید بود، در آن سال‌ ها سعید روزبهانی یکی از تعمیرکاران باسابقه و متخصص واحد سرویس و تعمیرات و نگهداری، نماینده  مقیم ایران شیندلر در ساختمان وزارت مسکن بود و نظارت و نگهداری کلیه آسانسورهای ساختمان را به عهده داشت. صبح اول وقت ما دفتر مرکزی بودیم، مرحوم  صفرعلی صفایی مدیر واحد سرویس و نگهداری  به همراه منصور دخیلی هم آماده همراهی بودند، حدود ساعت 9 و سی دقیقه عازم وزارتخانه شدیم. ابتدا از آسانسورهایی که در حال سرویس دهی بود بازدید کردیم و سعید روزبهانی توضیحات لازم در باره شرایط خاص آسانسورها در حوزه وزارتی و مشکلات و بعضی موارد موجود را توضیح دادند و بعد رفتیم نزد مرحوم حمیدرضا چمنی که سخت مشغول کار بود. همایون منصوری پرسشهایی کردند و به درد دل وی در مورد بعضی از کسورات پروژه که به دلیل تحریمها با تاخیر می رسید، توجه داشت و قول پیگیری و سرعت در تحویل کالا را دادند.
    بعد از موتورخانه آسانسورها هم بازدید شد و صفرعلی صفایی و منصور دخیلی توضیحاتی در مورد خدمات سرویس و نگهداری آسانسورهای وزارتخانه و مشکلات موجود  ارائه دادند و در پایان قرار شد بر فراز بام وزارت مسکن عکسی به یادگاری گرفته شود.
    بازدید آقای همایون منصوری از ساختمان وزارت مسکن میدان ونک خیابان خادمی parslift.com
    حاضرین روز بازدید همایون منصوری در بام وزارت مسکن  به ترتیب از راست به چپ منصور دخیلی
    مرحوم حمیدرضا چمنی، همایون منصوری، مرحوم صفرعلی صفایی، سیدمحمدامین طبسی، قاسم درویشوند
    و سعید روزبهانی
     
  • عملکرد مثبتی که در این سالها داشتم باعث شد توسط مدیر عامل وقت همایون منصوری طی حکم شماره 4210 مورخ 23 اسفند 1376 به عنوان جانشین مدیریت کارخانه منصوب شوم.

    حکم جانشینی مدیرکارخانه ایران شیندلر اسفند 1376 parslift.com
     
  • در سال 1377 پیشنهاد تاسیس واحد تزئینات و دکوراتیو کابین و دربهای آسانسور را ارائه دادم که مورد قبول مدیر عامل قرار گرفت و البته تاکید شد من هم با این کمیته همکاری مستمر داشته باشم.

    حضور پررنگ شرکت ایران شیندلر دربیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تهرانparslift.com
    طی دوران مدیریت همایون منصوری، ایران شیندلر در چهار نمایشگاه بین المللی آسانسور و ساختمان در تهران و شیراز حضوری پر رنگ داشت، در تصویر فوق از چپ به راست:
    حسن اصغری، رضا سرمری، نصرت اله ابهری، مرحوم صفرعلی صفایی، علی صفری، علی اکبر عمادین و سیدمحمدامین طبسی حضور دارند، بجز مرحوم صفایی که میهمان بود بقیه افراد مسئولین غرفه شرکت ایران شیندلر می باشند.
     
  • غرفه ایران شیندلر نمایشگاه صنعت آسانسورparslift.com
    بخشی از غرفه شرکت ایران شیندلر در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان
    در تصویر از راست به چپ: سیدمحمدامین طبسی، بیگی، سعید ثقفی خادم همکار
    قدیمی ایران شیندلر و نماینده فروش و خدمات پس از فروش شرکت ایران شیندلر در استان
    خراسان، صمد صمدزاده، علی صفری
     
  • در دوره مدیریت همایون منصوری مسئولیت تدارک و تجهیز اقلام و لوازم آسانسور جهت برگزاری و حضور در بیست و سومین نمایشگاه بین المللی تهران و نمایشگاه صنعت ساختمان نیز به من واگذار شد که در این نمایشگاهها حضوری پررنگ و تاثیرگذار داشتیم.


    با استعفای آقای همایون منصوری یازدهمین مدیرعامل ایران شیندلر هم مانند سیروس بخشنده به دلیل کارشکنی هیئت مدیره استعفا" داد، اواسط سال 1378 دوازدهمین مدیر عامل ایران شیندلر مرتضی خطیبی به همراه معاونش عطاءاله رحیمی از همان بدو حضور با سیاست های منفی و سوء مدیریت شروع بکار کردند و هدف اولیه کاهش پرسنل و هدف نهایی تعطیلی شرکت بود، با شروع باز خرید پرسنل دوران رکود شرکت آغاز شد. من هم از کارخانه به دفتر مرکزی فرا خوانده شدم. نزدیک به یک سال و اندی وضعیت شرکت بحرانی بود و تعداد زیادی از بهترین نیروهای موثر شرکت وادار به استعفاء شدند و نارضایتی عمومی کارکنان و حتی مشتریان زیاد شد تا اینکه در اواسط سال 1379 مسئولین ناچار به تعویض دوازدهمین مدیر عامل ایران شیندلر شدند.
  •  
  • مراسم افطارشرکت ایران شیندلر parslift.com

   مراسم افطاری با حضور مرادعلی سیاهپوش در دفتر مدیریت عامل، افراد حاضر در تصویر از راست :
سیدمحمدامین طبسی، مجید حسینی اصل، اسداله گودرزی، صفرعلی کریمی، مرادعلی سیاهپوش،
سه تن از مسئولان آموزش و اخذ ایزو، ریاحی و جهانبخش جاوید

  • جانشین مدیران برکنار شده، مراد علی سیاهپوش و قائم مقام ایشان سید وحید مدنی بودند، با حضور سیزدهمین مدیرعامل مرادعلی سیاهپوش از سال 1379 تا اوایل 1383 شرکت جان تازه ای گرفت و طی مدتی که مدیران جدید در راس کار بودند شرکت مانند دوران سیروس بخشنده و همایون منصوری مجددا متحول شد، پیشرفتهای خوبی داشت، ارتباط با شیندلر سوئیس که رو به سردی رفته بود، مجددا برقرار شد و سهام شیندلر سوئیس بیش از 30 درصد افزایش یافت، حتی برای نظارت پروژه های بزرگ ایران شیندلر  سلچوک دیکمن Selchuk Dikmen  مشاور فنی و توسعه تجارت(Technical Consultant and EMIA Business Development) به عنوان مدیر منتخب شیندلر سوئیس در امور پروژه ها مقیم ایران و در دفتر مرکزی شرکت حضور یافت. طی مدتی که آقای دیکمن در ایران بود برای بازدید از پروژه ها و گاهی حضور در جلسات با دستگاههای نظارت و شرکت های مشاور متروی تهران و حتی جلسات با مدیرعامل و مدیران ارشد مترو  معمولا باهم شرکت می کردیم و در این دوران درس های زیادی از روابط عمومی و دانش و تخصص ایشان آموختم. 
  •  
  • آقای دیکمن نماینده شیندلر مقیم در ایران شیندلر parslift.com

           سلچوک دیکمن مشاور فنی و توسعه تجارت EMEA نماینده اعزامی کمپانی شیندلر سوئیس
                                از اوایل سال 1381 در شرکت ایران شیندلر  مقیم شدند.

  •  در دوره حضور مرادعلی سیاهپوش برای اولین بار آسانسورهای سرعت بالا توسط ایران شیندلر وارد ایران و در پروژه های مهم نصب و راه اندازی گردید، برای اولین بار جذب فارغ التحصیلان دانشگاه شریف و دیگر دانشگاهها انجام و برگزاری دوره های آموزشی در ایران و اعزام نیروهای متخصص فنی به اروپا برای شرکت در کلاسهای آموزشی آغاز شد. اما حضور ایشان زود به اتمام رسید.
  • تبلیغ شرکت ایران شیندلر روی چلد مجله دنیای آسانسور تابستان 1381 parslift.com

 مرادعلی سیاهپوش به نقش تاثیرگذار تبلیغات آگاه بود و برای اولین بار بنر تبلیغاتی شرکت ایران شیندلر
                                  بر روی مجله دنیای آسانسور نقش بست.

  • طی دوران مدیرعاملی مرادعلی سیاهپوش چندین نامه و حکم جدید برای من صادر شد:
  • طی نامه شماره 3459 تاریخ 1379/07/18 خطاب به فرماندهی قرارگاه نصر جهت اعزام به سلیمانیه عراق با عنوان کارشناس فنی جهت آسانسورهای خریداری شده توسط اتحادیه میهنی کردستان عراق به همراه فلیح بغدادی و علی اصغر مرادی معرفی شدیم.
  • مسئول نصب 54 دستگاه آسانسور های پروژه نواب تهران- طی حکم شماره2533 تاریخ 1379/07/27 خطاب به مهندس خروشی مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران
  • طی حکم شماره 3120 تاریخ 1379/09/26 سرپرست امور پروژه های شرکت(واحد فنی اجرایی)
  • طی حکم شماره 10/811045/ش تاریخ 1381/4/23 سرپرست مقیم کارگاهها و سرپرست امور عمومی پیمانکاران پروژه مترو ی تهران
  • آقای مهندس ساحلی مدیر خط یک متروی تهران =parslift.com

     فریبرز ساحلی مدیر خط یک مترو به همراه مهندس توحیدی و محمد پاک سرشت
       بازدید از کفراژبندی سقف چاه آسانسور 40 نفره مرکز فرمان در چهار راه کالج

  • اول مهرماه 1381 حکم کارگزینی ارتقاء شغل به شمارع 675 صادر گردید، در این حکم عنوان شغل: مدیر امور پروژه های نواب و متروی تهران درج شده بود و در نتیحه نصب 77 دستگاه آسانسور های فاز یک متروی تهران- نیر به من محول گردید.
  •  در این سالها سفرهای کاری و آموزشی خارج از کشور انجام می شد، حضور در نمایشگاه دوسالانه اینترلیفت آگسبورگ مونیخ به همراه مرادعلی سیاهپوش مدیرعامل، سیدابراهیم واصفی قائم مقام پشتیبانی و لجستیک،و حمید ترابی مقدم قائم مقام بازرگانی ایران شیندلر

    بازدید از نمایشگاه آسانسور آگسبورگ مونیخ- آقایان واصفی-سیاهپوش- طبسی parslift.com
    بازدید از نمایشگاه دو سالانه آگسبورگ مونیخ سیدابراهیم واصفی، مرادعلی سیاهپوش و سیدمحمدامین طبسی
     
  •  سفر به هندوستان و بازدید از خطوط تولید آسانسور اکونومیک Schindler 100 در کارخانه های مختلف شهرهای دهلی و بمبئی و حیدرآباد و ناسیک مربوط به شرکت آسانسور شیندلر هندوستان به اتفاق سیدوحید مدنی قائم مقام مدیر عامل و بنی اسد مدیریت کارخانه ایران شیندلر هم داشتم. همانطور که در بالا اشاره شد، مرادعلی سیاهپوش با آگاهی از نقش تبلیغات برای جذب مشتری برای طرح ورود دانش فنی خط تولید آسانسور شیندلر 100 مذاکراتی با سازمان زیباسازی انجام داده و قرار بود با آغاز تولید آسانسور شیندلر 100 در کارخانه تبلیغات گسترده ای از این آسانسور زیبا و اکونومیک در سطح شهر و بزرگراهها انجام شود که متاسفانه این پروژه در نیمه راه با استعفای ایشان متوقف شد.
  • طی بازدید از کارخانه شیندلر هندوستان، بنگا (S.S.Banga) مدیر کارخانه از هیئت اعزامی از ایران دعوت کرد که به رسم این کارخانه یک درخت توسط سیدوحید مدنی مدیر ارشد اعزامی در محوطه چمن کارخانه کاشته شود. به همین جهت دعوت کرد کنار درختی که سال قبل Luc Bounnard از مدیران ارشد شرکت شیندلر سوئیس کاشته بود عکسی به یادگار داشته باشیم، در تصویراز چپ به راست سیدوحید مدنی، مجیدعرب بنی اسد، بنگا و سیدمحمدامین طبسی حضور دارند.
  • Schindler100-parslift.com
  • نهال لوک بنارد مدیر ارشد شیندلر سوئیس که سال قبل از سفر ما
    در محوطه کارخانه شیندلر هندوستان کاشته شده بود با پلاک مشخصات

 

  • متاسفانه دست های پنهان که دنبال تعطیلی ایران شیندلر بودند عرصه را بر مرادعلی سیاهپوش تنگ کرده و نهایتا ایشان استعفاء دادند. جانشین وی و چهاردهمین مدیر عامل ایران شیندلر موسی خادمی بود، مدیریت عاملی ایشان فقط 4 ماه در سال 1383 دوام داشت و بعد از ایشان قاسم جعفری به عنوان پانزدهمین مدیر عامل ایران شیندلر که معروف بود به مدیر انحلال بود، در سال 1383 جایگزین موسی خادمی شد و پس از چند سال آخرین نفس های شرکت ایران شیندلر گرفته شد و مثل برف در حال ذوب شدن بود و تقریبا کلیه پرسنل بازخرید شدند و فقط اینجانب بخاطر پروژه متروی تهران و دو سه نفر دیگر برای کارهای مالی و اداری باقی ماندند و قاسم جعفری نیز در سال 1385 ایران شیندلر را ترک کرد و شانزدهمین و آخرین مدیرعامل ایران شیندلر رسول داودی در سال 1385 شروع به کار کرد

دیدگاه الگوی توسعه صنعت نمونه دیدگاه ایشان به صنعت می باشد parslift.com

آخرین یادگار مدیر عامل سخت کوش و متعهد ایران شیندلر مرادعلی سیاهپوش مقاله ای است که به قلم ایشان
در شماره 8 و 9 از سال دوم مجله دنیای آسانسور منتشر گردید.

  • پس از بازنشستگی در سال 1386تا سال 1390 به صورت قراردادی با شرکت ایران شیندلر همکاری داشتم و پس از حدود 35 سال همکاری، در تاریخ 20 اردیبهشت ماه 1390 پس از تسویه حساب از شرکت ایران شیندلر که فقط نامی از آن باقی مانده بود جدا شدم. این شرکت مهم که حدود بیش از نیم قرن نقشی بزرگ و موثر در پرورش و صدور نیروی متخصص به صنعت آسانسور ایران داشت، منحل گردید و از آن اتاقی و کارتن های مدارک و سوابق برای رتق و فتق آخرین مرحله حذف کامل باقی ماند. اما ارتباط من با صنعت آسانسور شتاب بیشتری گرفت و وقت بیشتری برای سایت پارس لیفت گذاشتم و از سال 1389 تا امروز که به به پیشواز سال 1402 می رویم همچنان استوار در بخش اطلاع رسانی و انتقال اطلاعات روز از طریق سایت پارس لیفت در خدمت علاقمندان صنعت آسانسور می باشم. در پایان لازم به یادآوری است از همان ابتدای حضور در ایران شیندلر با توجه به علاقه به این صنعت بیشتر فعالیتم در بخش طراحی، برنامه ریزی، تولید و نصب بود به همین جهت با تجربیاتی که در دوره حضور میدانی بیش از 35 سال در این صنعت بدست آوردم مخصوصا بخاطر حضور در پروژه های بزرگ و مطرح شرکت ایران شیندلر، با مشکلات و مغایرت های ساختمانی و عدم تطابق با قطعات تولیدی که باید در چاه آسانسور نصب شود، و در بخش سازه نیزتطابق تجهیزان با موقعیت مکانی و نقشه ها سعی کردم با انتقال اطلاعات و نکات مهم و مناسب از مغایرت ها و اشکالات کم کرده و از دوباره کاری و هدر رفتن سرمایه، زمان و انرژی در پروژه ها کاسته شود. در همین راستا طی این سالها جزواتی در این رابطه تدوین نمودم و به صورت محدود در اختیار تولید کنندگان و مهندسین ناظر و مشاورین قرار دادم.
  • به عنوان نمونه یکی از این جزوات زمانی که مدیریت نصب آسانسور های پروژه مترو را به عهده داشتم با عنوان: " توصیه های کاربردی در طراحی اولیه آسانسور در ساختمان" طی نامه شماره 9020/ن تاریخ 1387/12/04 به مدیرعامل وقت پروژه متروی تهران محسن هاشمی ارائه دادم. (البته این مطلب در صفحه اول سایت پارس لیفت در تاریخ 1387/12/21 منتشر شد و تا کنون 86 هزار کاربر آنرا مرور کرده اند.) ضمن اینکه
  • نزدیک به شانزده سال از حضور سایت پارس لیفت در صنعت آسانسور ایران می گذرد و طی این مدت مقالات بسیاری در رابطه با تاریخچه بزرگان صنعت آسانسور جهان و ایران ، تاریخجه لوازم و قطعات، معضلات نصب و راهکارهای آن، نوآوری های جهانی این صنعت، ایچاد تالار گفتگو که محلی است یرای ارتباط همکاران صنعت آسانسور و حتی خریداران آسانسور با هم و انتقال اطلاعات و تجریبات به یکدیگر و مخصوصا رعایت موارد ایمنی در کارگاهها و جلوگیری از بروز حادثه مخصوصا خطر سقوط در چاه آسانسور و مطالب بسیار دیگر گردآوری، ترجمه و تدوین و در سایت پارس لیفت منتشر شده است. صحبت از سایت پارس لیفت شد (www.parslift.com) مروری به تولد سایت پارس لیفت در سال 2007 داشته باشیم:
  • سایت پارس لیفت اولین سایت اطلاع رسانی صنعت آسانسور ایران، در سال 1385 برای اطلاع رسانی بیشتر و حضور در عرصه های نو ظهور آنلاین و افزایش سطح آگاهی فنی و اجرایی دست اندرکاران صنعت آسانسور و پله برقی و بالابرهای ایران پا به عرصه دنیای وب گذاشت. این سایت جزء اولین صنایعی بود که در شبکه های اجتماعی صفحه اختصاصی باز کرد و کاربران زیادی داشت. زمانی که از تلگرام و واتساپ و اینستاگرام و فیسبوک و دیگر شبکه های مجازی...... خبری نبود پارس لیفت ابتدا در شبکه گوگل کانکت که جزو اولین شبکه های احتماعی آن زمان بود حضور پر رنگی داشت که متاسفانه بعدها گوگل این شبکه را حذف کرد. اما سایت پارس لیفت بعد از حذف این شبکه حضوری پررنگ و تاثیرگذار در فیسبوک، توییتر، یوتیوپ، تلگرام و دیگر شبکه های مجازی داشت و دارد، ضمن اینکه تعداد زیادی از اهالی صنعت آسانسور، و گروههای تعمیرکار، سرویسکار، نصاب،افرادی که در بخش آهنکشی فعال هستند، دانشجویان صنعت آسانسور و افراد علاقمندان به صنعت آسانسور، شرکتهای آسانسوری، پیمانکاران، مهندسین ناظر و مشاوران و سازندگان و تولید کنندگان لوازم و تجهیزات آسانسور و حتی شرکتهای بیمه....... در این سایت و شبکه های اجتماعی آن عضو هستند که در مجموع تعداد اعضای آن بیش از 17 هزار نفر می باشد. البته ظهور این سایت را مرهون تلاش فرزند ارشدم هستم (مهندس سیداحسان طبسی) که پیشنهاد تاسیس سایت را ایشان زمانی ارائه دادندکه نه از صنعت آسانسور کسی به این شکل گسترده و جامع در عرضه مجموعه کامل آسانسور در دنیای وب حضور داشت و من نیز با دنیای اینترنت و وب و .... هیچ آشنایی نداشتم اما با راهنمودهای وی و صبوری مرا تحمل کرد و طی مدت نزدیک به یکسال مواردی که از پیش نیازهای آسانسور و تجهیزات و ادوات و ابزار آلات و مقاطع گوناگون نصب آسانسور از آماده سازی چاه و آهنکشی و شاقول اندازی و نصب ریل و درب و مکانیکال الکتریکال و راه اندازی و قطعات و تجهیزات آسانسور برای طراحی سایت لازم داشت گردآوری شد و بر اساس این مجموعه، طراحی صفحات سایت را انجام داد و سایتی کامل و غیر قابل رقابت تا کنون از نظر برنامه نویسی و در نظر گرفتن تمامی جوانب ساختمانی، اجرایی، فنی و در برگیرنده تمامی اجزا آسانسور و نیازهای مربوطه به صنعت آسانسور ایران عرضه کرد. ضمن اینکه با ایجاد تالارهای گفتگو فضایی مناسب برای مباحث فنی و اطلاعات برای کاربران فراهم شد.
  • یکی از منابع اطلاعاتی در یک سایت مطالبی است که طراح و مدیر سایت، در سایت خود قرار می دهد که بسته به موضوع و توانایی های مدیر به مرور افزایش می یابد و این موضوع ترغیب کننده کاربران و باعث انگیزه کاربر به مرور مطالب می شود. یک سایت زمانی می تواند مفید باشد که در کنار مطالب و کار خوب، طراحی مناسب هم داشته باشد و از نظر ظاهر و طراحی و صفحه بندی و ارتباط مطالب با یکدیگر کاربر را تشویق به ادامه بازدید نماید که تمامی این موارد با تخصص مهندس احسان طبسی در سایت پارس لیفت لحاظ شده است.

سیدمحمدامین طبسی 1401/11/13

افزودن دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.
CAPTCHA
این سوال برای تشخیص کاربر واقعی از ربات های اسپمر می باشد.

لطفا عبارت هزار و دویست و بیست را به عدد بنویسید.