مدتی است شبکه های اجتماعی فضایی مناسبی برای ارائه انواع سوژه و طنز و مطلب و برخورد آراء و نظرات گروههای گوناگون از جمله صنعت آسانسور و پله برقی شده است. در این بین با پیشنهاد یکی از همکاران پیشکسوت جناب آقای قاسمی و با همت دوست و همکار عزیز آقای مسلم عمادین "گروه هم اندیشی آسانسوریها" در شبکه تلگرام شکل گرفت.
هدف گروه هم اندیشی آسانسوریها مطرح کردن مشکلات و معضلات و راهکارهای مورد نیاز جهت رفع مشکلات و ارتقاء جایگاه صنعت آسانسور و پله برقی ایران است و چندی است محل اظهار نظرات و پیشنهادات و انتقادات از مسائل گوناگون این صنعت توسط همکاران گردیده است.
در راستای رساندن نظرات و پیشنهادات و انتقادات این صنعت به گوش مسئولین ذیربط صنعت آسانسور و پله برقی، گروه هم اندیشی آسانسوریها طرح جالب و جذابی ارائه نموده تا همکاران عزیز بدون هیچگونه محدودیت یک روز در هفته مشکلات خود را با مسئولین در میان گذاشته و در همان لحظه از نظر مسئول مربوطه مطلع گردند.
در واقع این طرح تا حدودی مشابهت با برنامه صندلی قرمز سیما دارد، با توجه باینکه مشکلات استانداردی آسانسور یکی از مسائل اصلی این صنعت می باشد.
اولین مسئولی که از این برنامه استقبال نموده و قرار است تکیه بر صندلی قرمز گروه هم اندیشی آسانسوریها بزند جناب مهندس مجتبی ذوالفقاری کارشناس سازمان ملی استاندارد ایران می باشد که قرار است راس ساعت 23 امشب برابر با چهارشنبه سوم تیرماه سال 1394 آغازگر برنامه جذاب و جالب جدید صندلی داغ می باشد و همکاران عزیز آسانسوری می توانند از مذاکرات چهره به چهره مقام مسئول و اعضای صنعت آسانسور ایران در دنیای مجازی آگاه شوند.
جناب آقای مهندس ذوالفقاری دیشب با حضور در مباحث گروه هم اندیشی آسانسوریها چند پیام کوتاه به اعضای گروه فرستادند که برای اطلاع از این پیامها متن کامل آنرا به اطلاع علاقمندان می رسانیم:
- "سلام و شب بخیر خدمت همه عزیزان و اهالی فرهیخته صنعت اسانسور، طاعات و عبادات قبول، از دعوت جناب عمادین متشکرم و از ابراز لطف همه دوستانی که پست گذاشتند و ابزار محبت کردند ممنونم، امیدوارم برنامه فردا شب آغاز راهی باشد برای کاهش مشکلات و استفاده بهینه از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی"
- در فراز دیگری جناب اقای مهندس مجتبی ذوالفقاری اعلام نمودند: "با توجه به حضور نزدیک به 200 نفر از عزیزان در این گروه منطقی است که برای استفاده بهینه از یک ساعتی که برای این منظور در نظر گرفته شده است، سئوالات مهم مطرح شود و فقط یک تفر در چایگاه طرح سئوال قرار گیرد که جناب عمادین هستند. لذا موضوعات و سئوالات خود را برای ایشان ارسال فرمائید و امیدوارم مفید واقع شوم، این برنامه فرصتی است برای من تا مشکلات صنعت آسانسور را در بازرسی فنی بشنوم و به سئوالات جواب دهم و سوء تفاهمات را برطرف کنیم."
- همیشه ما و صنعت آسانسور در کنار هم بوده ایم و نه در مقابل، اندک مشکلات هم انشاالله حل خواهد شد. تا فردا شب همه عزیزان را به خدا می سپارم و شب بخیر – التماس دعا"
البته قرار است در ساعت 22 (ده شب) به تاریخ سوم تیر 1394، همکاران آسانسوری و اعضای گروه هم اندیشی آسانسوریها پرسش های گوناگون خود را در گروه شبکه اجتماعی تلگرام، صفحه اختصاصی آقای مسلم عمادین مطرح نموده و آقای عمادین به عنوان مجری این برنامه با جمع بندی پرسشها، مهمترین خواسته های اعضاء را از آقای مهندس ذوالفقاری پرسش نموده و ایشان نیز پاسخ را بازگو نمایند.
در این صورت تمامی اعضای آنلاین شبکه تلگرانم در گروه هم اندیشی آسانسوریها مشترکا" در جریان پرسش و پاسخها قرار خواهند گرفت و پاسخ بسیاری از پرسش ها را می توانند داشته باشند. ضمنا" قرار است در برنامه امشب تعدادی از فعالان بخش بازرسی آسانسور نیز در جمع گروه هم اندیشی آسانسوریها حضور داشته باشند.
به عنوان نمونه شب گذشته یکی از همکاران پرسشهای خود را به این شرح زیر مطرح نمود:
- چرا بخشنامه های جدید الاجرای مطرح شده به کارشناسان با یک بازه زمانی تفهیمی به سندیکا انعکاس داده نشده؟ تا اول از درک اکثریت اعضا اطمینان حاصل شود و سپس لازم الاجرا گردد.
- در استاندارد آسانسور چرا فقط قسمتی از این سیستم، آسانسور را زیر میکروسکوپ های الکترونیکی می بریم در حالیکه در قسمتهای دیگه معایب از دور پیداست؟
- در مقوله استاندارد آیا جانهای انسانها همان سال اول تحویل آسانسور در معرض خطر است؟ که کارفرما فقط یکسال مکلف به عقد قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور است و دیگر هیچ؟
- در دستوالعمل های جدید فقط به صرف انطباق با استندارد های آنلاین کشورهای اروپایی دقت می شود یا با شرایط ایران بومی سازی می شود؟ بطوریکه کارفرما و شرکتهای برای پیاده کردن بعضی از قواعد ساده مجبور به هزینه های سنگین نشوند.
- افزودن دیدگاه
- 10949 نمایش
اشتراک گذاری لینک تلگرام
با سلام .
لطفا لینک مربوط به گروه هم اندیشی آسانسور در تلگرام را هم تو سایت بگذارید تا بقیه همکاران مثل بنده نیز بتوانند استفاده کنند .
با تشکر
روش عضویت درگروه هم اندیشی آسانسوریها/تلگرام
با سلام
با توجه باینکه عضویت از طریق شماره تلفن همراه می باشد، شما می توانید با ذخیره کردن شماره تلفن آقای مسلم عمادین در گوشی همراه (البته شماره ی ویژه تلگرام) امکان دسترسی به گروه هم اندیشی آسانسوریها را با هماهنگی نامبرده مهیا کنید، مشروط به اینکه گروه مذکور ظرفیت پذیرش داشته باشد.
پیام تشکر
جناب مهندس طبسی عزیز
جناب عالی بدون هیچ چشم داشتی اطلاعات مفید و ازرنده ای را جمع آوری کرده و در اختیار عموم و به اطلاع همکاران صنعت آسانسور قرار میدهید.
افرادی مثل شما اندکند، امیدوارم این کارهای شما برای این دنیا اگر توشه ای ندارد برای آخرت داشته باشد و حتما هم دارد.
همانطور که در متن بالا فرمودید اگر از رسانه و دنیای مجازی استفاده صحیح شود، بهترین روش برای تبادل اطلاعات میباشد.
در فضای مجازی گروه های مختلفی وجود دارند ولی هیچ کدام بحث تخصصی ندارند. ما این گروه را بانفس گرم آقای مهندس قاسمی پیشکسوت صنعت آسانسور شروع و در آن قوانینی وضع کردیم و این قوانین و پیروی کردن از آن باعث شد تا مسئولین به دعوت ما لبیک گفته و بر صندلی داغ که یک اصطلاح است و در واقع صندلی محبت، انسانیت و دوستی و مورد توجه میباشد بنشینند.
جا دارد در اینجا از مهندس مجتبی ذوالفقاری بسیار تشکر کنم که با تواضع و فروتنی به گروه ما افتخار داده و حضور به هم رساندند.
متن پرسش و پاسخ صندلی داغ با حضور مهندس مجتبی ذوالفقاری بخش اول
با سلام و تشکر از دوست و همکار عزیزم جناب اقای عمادین و همچنین استاد بزرگوار جناب آقای قاسمی و امید به تداوم اینگونه فعالیتهای فرهنگی و آموزشی در این صنعت. همانطوریکه دوستان و همکاران گرامی مطلع می باشند دیشب اولین برنامه صندلی داغ برگزار گردید و با توجه به تماسها و ارسال ایمیل های مکرر و درخواست نشر این گفتگوی رو در رو، با وقت اندک و ......... تلاش کردم حداقل بخشی از پرسش و پاسخ دیشب را آماده و به شرح زیر تقدیم عزیزان نمایم.
پرسش:همکاران سلام برنامه صندلی داغ برای اولین بار در صنعت آسانسور اجرا میشود و اولین میهمان در این برنامه همانطور که از قبل مطلع هستید جناب آقای مهندس ذوالفقاری میباشد
بنده به نمایندگی از شما بزرگواران به عنوان مجری در این برنامه عرض ادب و سلام دارم خدمت ایشان و خیر مقدم میگویم و از ایشان تقاضا مندی که چند لحظه ای از گذشته و حال و اینکه در چه جایگاهی هستند بفرمایند
سوال اول را اینگونه مطرح میکنیم:
طبق ابلاغیه سازمان و اعلام در سایت سندیکا فرم یافته های بازرسی درست شد و شرکتهای بازرسی موظفند در اولین بازرسی ای فرم را تکمیل و در اختیار شرکت های آسانسوری قرار دهند، حال همکاران عنوان میکنند که این فرمها یا دقیق ارائه نمیشود یا در همان زمان داده نمیشود یا اینکه اصلا فرمی در کار نیست
پاسخ: فرم يافته هاي بازرسي جزو مدارك اجباري است و عدم ارايه يا ارايه ناقص آن قطعا تخلف و قابل پيگيري است.
همين جا لازم است يك موضوع كلي را مطرح كنم و از صنعت آسانسور بخواهم موارد عدم اجراي بخشنامه هاي سازمان ( كه البته موردي است ) را در قالب فرمهاي طراحي شده در سنديكا به سازمان منعكس كنند و در اين كه امضا تنظيم كنندگان فرمها محفوظ خواهد بود به خود ذره اي شك راه ندهيد.
آقاي مهندس قليچ خاني در دوره قبل سنديكا كه هم اكنون هم بعنوان نماينده در اين دوره در كميته فني استاندارد حضور دارند در تهيه اين فرمها زحمات بسيار كشيدند، خواهش من اين است جناب شكاري بعنوان دبير كميته فني سنديكا در انعكاس و ارايه اين فرمها پيگيري فرمايند.
سوال اینجاست این فرمها توسط بازرس در اولین بازرسی باید ارائه شود
پاسخ: قطعا
پرسش: دوستان عنوان کرده اند ارائه نمیشود و بعضا ناقص است
پاسخ: بمنظور امكان تهيه نقشه و محاسباتي كه كمترين مغايرت را با يافته هاي بازرس داشته باشد، موارد را منعكس كنند و از محفوظ بودن امضا مطمئن باشند. شركتهاي بازرسي و همكاران بازرس من مكلف و مقيد به اجراي بخش نامه هاي سازمان هستند
پرسش: شما می فرمایید اگر بازرسی خطا کرد گزارش شود
پاسخ: و اندك متخلفين بايد شناسايي شوند، بله فرمهاي گزارش در سنديكا خاك ميخورد
براي تغيير فضاي اين صندلي داغ عرض ميكنم: تا نگريد طفل كي نوشد لبن؟
پرسش: شرکت هایی که گزارش دهند هویت آنها مخفی میماند
پاسخ: بله امضاء مخفی و گزارش محرمانه است و در مورد تبعات احتمالي اين گزارشها من تضمين ميدهم
سوال دوم: زمان بازرسی در شرکتهای بازرسی از پنج روز تا بیست و پنج روز هم طول میکشد حال این سوال مطرح میشود آیا ممیزی دقیقی روی شرکت های بازرسی انجام میگیرد ؟ برای رسیدگی به این موضوع چه راهکاری دارید؟
پاسخ: در مورد زمان بين بازرسي ها در صورت آمادگي شركت اسانسوري براي انجام بازرسي ها اين زمان حداكثر ٥ روز كاري در هر مرحله ابلاغ شده است و زمان بيشتر از اين مغايرت با بخشنامه است.
پرسش: به غیر از آن زمان؟
پاسخ: امروز این زمان باید روی 5 روز کاری تحت کنترل باشد.
پرسش: غیر از این است!
پاسخ: و شرکت بازرسی باید برای انجام این کنترل به تعداد مناسب بازرس داشته باشد.
پرسش: شما برای کنترل چه کاری انجام می دهید؟
پاسخ: ارزیابی های ادواری و مراقبتی انجام می شود، همینطور ادارات کل استاندارد در استانها رندم چک ( کنترل) می کنند. ولی موارد نوبت دهی بیشتر از بخشنامه باید منعکس شود.
پرسش: این مشکل از جانب شرکتها محسوس است.
پاسخ: باز می گردیم به سئوال اول
پرسش: گزارش از عملکرد بد شرکتهای بازرسی منظور شماست؟
پاسخ: خواهش من این است موارد از نوبت دهی های طولانی منعکس شود. پرسش: آیا شما بر اساس تعداد بازرسین آنها به شرکتها پروژه های اسانسور میدهید.یا بدون در نظر گرفتن تعداد بازرسین هر اداره؟
پاسخ: مثلا در موردي به من گفتند بازرس سر رسيدش را باز ميكند و ورق ميزند و نوبت يك ماهه ميدهد، موضوع را شخصا پيگيري كردم و متاسفانه صحت داشت. بخش اداري شركت بازرسي بايد نوبت دهد و مستند نوبت دهد و در بازه پنج روز كاري اينها بخشنامه شده است. بله ادارات كل براي تعيين ضريب ارجاع كار ضوابطه دارند، در سامانه و يكي از آنها تعداد بازرسين آسانسوراست. بمنظور ايجاد وحدت رويه در حال تدوين دستورالعمل كشوري هستيم. همينطور فرم نظر سنجي تهيه كرده ايم كه در پايان بازرسي بطور اجباري بايد توسط شركت اسانسوري در سامانه تكميل شود، بدون اينكه شركت بازرسي آن را ببيند مستقيم براي استاندارد ارسال ميشود. البته ما براي انجام اقدام اصلاحي نتيجه اين نظرسنجي ها را بصورت آمار در اختيار شركتهاي بازرسي قرار خواهيم داد. ولي بدون جزييات و بدون نام.
پرسش: همکاران میگویند ما از این فرم بی اطلاعیم
پاسخ: من فعل زمان آينده بكار بردم جناب عمادين، اما دور نيست. نتيجه اين فرم نيز در ضريب ارجاع كار دخالت خواهد داشت و از سنديكا هم درباره اين فرم نظر خواستيم
و همين امروز در حاشيه كميته فني با جناب شكاري در اين مورد گفتگو كردم.
پرسش: جناب مهندس ذوالفقاری، همکاران در هنگام گفتگو در صفحه شخصی بنده سوالاتی که ذهنشان را مشغول میکند را میپرسند و بنده عنوان کردم.
پاسخ: در خدمتم... صندلي خيلي داغ است و براي خنك كردن آن گاهي مزاح ميكنم به دل نگيريد
مجری: خواهش میکنم
سوال سوم در مورد محاسبات است: همکاران عنوان میکنند در خیلی از شرکت های بازرسی محاسبات به دلایل واهی رد میشود و ایراد های بنی اسرائیلی گرفته میشود
دراین مورد چه تعبیری اندیشیده اید و چکاری میتوان صورت داد تا این مشکل حل شود
توضیح دهم این مسئله از طرف 30 نفر اعلام شده
پاسخ: فلسفه وجودي فرم يافته ها همين كاهش اشكالات بقول شما بني إسرائيلي در بازرسي بوده است. اجازه دهيد كمي هم از شركتهاي اسانسوري ضعيف گله كنم، بپذيريم كه سطح طراحي و مونتاژ در بعضي شركتها ضعيف است و محاسبات و نقشه ها واقعا غلط است. اما بهانه جويي در بازرسي قطعا مزموم است و با آن برخورد ميكنيم
پرسش: جناب مهندس ذوالفقاری ما آسانسوریها رو همیار پلیس میکردید دیگه تموم میشد
پاسخ: باز برميگرديم به فرم شكايت با نامي كه امضا آن محفوظ است، چون همه سوالات به اين فرم برميگردد اجازه دارم كمي بيشتر توضيح دهم؟
پرسش: بفرمایید سراپا گوشیم
پاسخ: هميار پليس نيست جناب عمادين حق گرفتني است، اگر ادعا ميشود حقي ضايع شده و شركتي از همكاران ما تخلفي كرده بايد و بايد گزارش شود، ما هم تضمين محفوظ بودن امضا ميدهيم. و اما روش چيست؟: ممكنه اين سوال پيش بياد كه چطور امضا محفوظ است وقتي ميرويد سراغ پرونده من؟ جواب: در اين روش نظارتي وقتي از يك شركت بازرسي خاص و يا يك بازرس خاص يك تخلف يا بهانه جويي خاص مكرر گزارش ميشود، يعني اين مورد در آن شركت جاري است
سوال چهارم، اعلام حضور بازرس همکاران عنوان کرده اند بعضی از بازرس های محترم سر وقت حاضر نمیشوند و بعضی از آنها در مواقعی بدون توجه به اینکه نصاب سر ساختمان است یا خیر از جلوی درب ساختمان عدم حضور را زده و هیچ اطلاعی نمیدهد برای این مسئله چه تدبیری می اندیشید
پاسخ: به من و مهندس شكاري و مهندس قليچ خاني اعتماد كنيد و اين فرمها را از طريق سنديكا به ما برسانيد ( اگر موردي هست) سر وقت يعني چه؟
مجری: یعنی دیرتر حاظر می شوند
پاسخ: قطعا پيگيري اين موضوع جز با GPS ممكن نيست و لذا اجازه دهيد اين را با فرم نظر سنجي و اعمال ضريب ارجاع در رضايتمندي شركت هاي اسانسوري حل كنيم
پرسش: چه زمانی این اتفاق می افتد؟
پاسخ: انشاله تا اوايل مرداد فرمها را در سامانه استقرار خواهيم داد، مقدمات كار انجام شده است. پردازش و امار گيري فرمها خودكار است و هر پرونده إلزاما يك فرم دارد و تا فرم تكميل نشود گواهينامه صادر نميشود.
پرسش: آیا بازرس پشت درب ساختمان می اید نباید یه زنگ بزند؟ باید آسانسوری رو یه پا جلوی درب بایستد؟
پاسخ: جناب عمادين لطفا از موارد خاص بگذريد، قطعا بايد زنگ بزند و قطعا تعداد چنين مواردي نادر است.
پرسش: سوال میکنند بنده هم مجری مطرح میکنمن
پاسخ: نميگويم نيست، شركتهاي آسانسوري بي تعهد هم داريم.... شركت مهر فروش هم داريم.... نداريم؟ ولي اندك!
مجری: بله
پاسخ: بايد با متخلفين برخورد شود چه بازرس و چه آسانسوري و اين جز با انعكاس ميسر نيست
سوال پنجم : محدوده باز شو قفل
در مورد محدوده باز شو قفل یا محل نصب کمان درب بازکن سوالات زیادی داشتیم شما بفرمایید باید به چه صورت باشد
پاسخ: اگر باز ياد هميار پليس نمي افتيد چك ليست يكسان از١٥ بهمن اجرايي شده و در اين چك ليست اين مورد و موارد مبهم و تفسيري بسيار ديگر را تشريح كرده ايم محدوده بازشوي قفل در دربهاي نيمه حداكثر +- ٢٠ سانت از لول طبقه و براي دربهاي تمام حداكثر +- ٣٥ سانت از لول طبقه است. به كلمه حداكثر توجه فرماييد لذا در هيچ حالتي اين فاصله ( خم تا خم ) نبايد از ٤٠ سانت ( در درب نيمه) و از ٧٠ سانت ( در درب تمام) بيشتر باشد. موقعيت قرقره در حالت لول روي كمان تعيين كننده است
ادامه متن پرسش و پاسخ را در روزهای آینده دنبال فرمائید
با تشکر از صندلی داغ
با تشکر از صندلی داغ دیشبتون مطالب رو خوندم ای کاش کمی بیشتر در مورد سوالات دقت می میشد و سوالات زیبا تری می پرسیدید . به عنوان مثال:
لزوم محاسبات و تحویل نقشه قبل از اجرای آسانسور
جناب آقاي رازقي
با سلام و احترام؛
١- من هم با جنابعالي در لزوم تحويل نقشه و محاسبات قبل از اجراي آسانسور و لزوم نظارت حين نصب و يا حداقل تحويل نقشه و محاسبات قبل از بازرسي تحويل( چنانچه تا قبل از اين بود) موافقم، ولي چرا اين اتفاق نمي افتد؟ بحث مفصلي است! اين اتفاق توهين به شعور مهندسي نيست چرا كه اگر واقع بين باشيد در اكثر آسانسورها اساسا" نقشه و محاسباتي تا قبل از بازرسي وجود ندارد.
٢- بازرسي استاندارد، بازرسي تحويل است و آنچه بايد انجام شود نظارت قبل و حين ساخت طبق مبحث ١٥ مقررات ملي ساختمان است كه تا امروز مغفول مانده و اميدواريم با تصويب و ابلاغ شيوه نامه نظارت بر آسانسور در شوراي سياستگذاري صنعت آسانسور و وزارت صنعت، معدن و تجارت اين مهم محقق گردد.
٣- نميدانم حضرتعالي چند سال در صنعت آسانسور سابقه داريد ولي در مورد پيشرفت هاي صنعت در اين ١٧ سال پيشكسوتان صنعت اظهار نظر فرمايند.
٤- در مورد ساير موارد نظير نصابان ، بيمه آنها و ساماندهي ايشان متوليان امر پاسخ دهند.
پاينده و جاري باشيد
ذوالفقاري
سازمان ملي استاندارد
شماره اقای عمادین چنده برای
شماره اقای عمادین چنده برای هماهنگی جهت ورود به گروه اسانسوری ها
تماس با مجری صندلی داغ
با سلام
برای تماس با مجری برنامه صندلی داغ می توانید به این لینک مراجعه فرمائید
خسته نباشید
امیدوارم این روند ادامه پیدا کند خوشبختانه در صنعت آسانسور افرادی هستند که سابقه خبرنگاری و همکاری با رسانه در رزومه کاریشان است و می توان با مشاوره گرفتن از آنها کیفیت مصاحبه ها را بالاتر برد.
در ضمن پیشنهاد می کنم هفته ای یک نفر از افراد تاثیر گزار در صنعت به عنوان مصاحبه شنونده انتخاب شود که قبل از شروع جلسه پرسش و پاسخ، در این سایت مصاحبه شنونده اعلام شود.
نباید افراد علمی این صنعت را فراموش کرد، امیدوارم در دراز مدت به این مسایل پرداخته شود، چرا بعضا از دانش اساتید دانشگاه و نخبگان صنعت آسانسور استفاده مناسب نمی شود؟
سلام
جناب ذوالفقاری ممنون از اینکه صریح و گویا به سوالات جواب میدهید' راجع بیمه نصابان چه کنیم والا الان ۷ ساله من در هر شرکتی ۱ سال بیمه میکنیم بعد یه شرکت دیگه اونم با هزار خواهش تمنا باید یه جا یه جمع باشه که به مسایل ما رسیدگی*0 کنه{ خوبه همه کارای سخت و ما میکنیم:-):-) }
جوابيه
با سلام و احترام؛
بخش دوم صندلی داغ با حضور مهندس مجتبی ذوالفقاری
با سلام
عطف به انتشار بخش اول مناظره صندلی داغ با حضور جناب آقای مهندس مجتبی ذوالفقاری و ابراز علاقه بسیاری از دوستان به اطلاع از متن کامل آن، علیرغم مشکلات این روزها، بخش دوم این مناظره را آماده و تقدیم عزیزان می نمایم:
سوال ششم: بازرسی های ادواری
بازرسی ادواری آسانسور موضوع مهمی است که اگر درست اعمال نشود هیچ یک ازمدیران ساختمانها تمایلی به این کار ندارند، همانطور که میدانید آسانسورهای قدیمی با شرایط و استاندارد های قدیمی تاییدشده و امروز شرکت ها برای تاییدیه با قوانین جدید با آن برخورد میکنند.
پاسخ: استاندارد ملي بازرسي ادواري مدتهاست تدوين شده و به دلايلي منتشر نشده كه اميدوارم موانع را حل كنيم، قطعا بازرسي ادواري براي آسانسورهايي كه قبلا بازرسي شده است بر مبناي قوانين زماني است كه براي اولين بار بازرسي شده اند.
پرسش: پس با قوانین جدید بازرسی نمیشوند؟
پاسخ: اگر قبلا بازرسي شده است، خير طبق ملاك بازرسي اوليه انجام مي شود، و اگر قبلا" بازرسی نشده طبق تاریخ پروانه و قوانین جاری
سوال هفتم: موارد جدید در بازرسی های مجدد، این موضوع که خود بازرس های محترم آسانسور در نوبت های مجدد به ایرادها اضافه کرده و از یکدیگر ایراد میگیرند و این وسط شرکت های آسانسوری هستند که دچار آسیب میشوند و مورد تمسخر کارفرمایان قرار میگیرند این موضوع خیلی مهم است خواهش کردند ویژه رسیدگی شود.
پاسخ: بله مطلب مهمي است اعمال عدم تطابق جديد ٢ حالت دارد:
ولي ميتوانيم در نظر سنجي بهش نمره منفي بديم مضافا" اينكه طبق بخشنامه ابلاغي تاوان اين كم دقتي عدم پرداخت هزينه بازرسي بعدي است.
پرسش: منظور این است شرایطی فراهم گردد که برتعداد اشتباهات اضافه نشود و یا اینکه در بازرسی اول هر چه ایراد بود در بازرسی بعدی به آنها توجه شود و اگر هم موردی از قلم افتاده بود با تعامل یکدیگر رفع کنند.
پاسخ: توصيه من اين است ابتدا موضوع و شكايات را به مديران فني منتقل كنيد بسياري از مديران فني ما سعه صدر دارند و مشكلات را ديده و حل ميكنند.
سوال هشتم: تشکیلات اداری
گفته شده شرکتهای محترم بازرسی هر کدام در سیستم اداری یک قوانین خاصی برای خود را دارند، به طور مثال:
پاسخ:جناب عمادين نميتوانيم در بازرسي بگوييم چون بندي فراموش شده، ايمني را ذبح كنيد ولي قطعا جريمه آن عدم دريافت بازرسي بعدي و انعكاس در فرم نظر سنجي و كاهش ضريب كار است ( با ضريب قابل توجه) من زود سوال رو مطرح کردم ذبج نشود، ولی اگر مواردی بود که خطری حاصل نداشت گذشت باشد. استاندارد سفيد و سياه است و از نظر ما استانداردي ها همه بندها خطر دارد، يك آسانسور يا استاندارد هست يا نيست... حالت ميانه نداريم. اجازه دارم سوال بعدي را جواب دهم؟
سوال هشتم: تشکیلات اداری
گفته شده شرکتهای محترم بازرسی هر کدام در سیستم اداری خود یک قوانین خاص خود را دارند به طور مثال:
آیا برای یکسان سازی شرکتها کاری انجام داده اید یا اینکه میدهید؟
پاسخ: بله شرمنده، اتفاقا خريد بيمه توسط بازرس خيلي قانوني نيست، بازرس خیر شرکت بازرسی. مواردی شكايت داشتيم كه فلان شركت بازرسي جهت تسريع در امور بيمه را إجبارا خودش صادر ميكند. این حرف درستی است که متقاضی حق دارد خودش بیمه نامه بخرد
مجری: دفاتر بیمه درون آنها؟
پاسخ: ️بله منظور من هم همان است، ميبينيد؟ واقعا ما نميدانيم چه كنيم؟ من در جلسه اي بشدت مورد حمله قرار گرفتم كه شركت بازرسي به چه حقي بيمه زوري به من ميفروشد؟ و حالا شما من را روی صندلی داغ گذاشته اید که چرا شرکتهای بارزسی در جهت تسریع بیمه نمی فروشند؟
مجری: بحث بیمه مثال بود
پاسخ: بله بقيه هم همينجوره
پرسش: اصل موضوع بر سر دوندگی هایی که به وجود می آید بود
پاسخ: بعضي مدارك تقدم و تاخر داره كه عرض ميكنم، ولی بقیه نه اشکال ایجاد می کند و نه ما ورود می کنیم
مجری: به بیمه ارتباطی ندارد؟
پاسخ: ممنونم، بجز :
پرسش: ولی بعضی شرکت ها بیمه را در پایان میگیرند
پاسخ: شركت بازرسي وظيفه ندارد، بله من هم نوشتم در پايان- اشتباهي شده ؟
مجری: سوال بعدی را مطرح کنم
سوال نهم: بازرسی های سلیقه ای
بسیاری از دوستان عنوان کرده اند بعضی از بازرسان محترم در بعضی موارد سلیقه ای عمل میکنند یا اینکه سلیقه های مختلفی دارند، به طور مثال:
پاسخ: چك ليست يكسان روي سايت سنديكاست، اعلام عدم تطابق مبتني بر چك ليست است
پرسش: به طور مشخص سینی زیر درب را نگفته
پاسخ: گذاشتن stop در كف چاهك نفي غرض است، اما بند ندارد و لذا عدم تطابق نيست
پرسش: یا جنس دیواره چاه چقدر قدرت تحمل داشته باشد؟
پاسخ: درباره بقيه موارد بند چك ليست شفاف است، همه را تشريح كرديم در چك ليست يكسان. خواهش من اين است أهالي صنعت آسانسور بيشتر اهل مطالعه باشند، شما تا با استاندارد و چك ليست آشنا نباشيد نميتوانيد از حقوق خود دفاع كنيد. من دوستاني را در صنعت ميشناسم كه بسيار به استاندارد عالم هستند و من از حضور ايشان تلمذ ميكنم، قطعا به ايشان نميشود زور گفت
مجری: سوال آخر را بپرسم شما خیلی خسته شدید
سوال دهم: بیشترین سوال که از طرف همکاران مطرح شده:
پاسخ: چك ليست را از سايت دانلود كنيد و مطالعه كنيد. كميته آموزش سنديكا براي تشريح ان دوره بگذارد، يك دوره يك روزه و شايد نيم روزه. عالم باشيد تا توانمند باشيد. و اما جواب سوال دهم:
مجری: به پایان آمداین دفتر حکایت همچنان باقیست
تشکر از آقای مهندس ذوالفقاری و همه همکاران عزیز در همین جا از جناب مهندس ذوالفقاری خواهش میکنم که باز هم در برنامه صندلی داغ حضور داشته باشند تا به مسائل بیشتری بپردازیم
چند نکته در مصاحبه
در انجام فرآیند مصاحبه یکی از ویژگی های مصاحبه کننده این است که:
در بررسی این مصاحبه، مصاحبه خوبی انجام شده ولی چند نکته کوچک بود که در یکی دو مورد از سوالات مشخص بود، مصاحبه کننده از قوانین اطلاع ندارد که خوشبختانه با جواب مصاحبه شنونده رفع ابهام لازم صورت گرفت
مهندس کیان عباسی نایب رئیس کمیته بازرسی و استاندارد و صندلی داغ
با سلام
دومین میهمان صندلی داغ گروه هم اندیشی آسانسوریها مشخص شد
آقای مهندس کیان عباسی نایب رئیس کمیته بازرسی و استاندارد و دبیر کمیته فرهنگی و کارشناس رسمی اتحادیه و عضو هیئات رئیسه سندیکای صنعت آسانسور و پله برقی و صنایع وابسته، دومین مقام مسئولی است که قرار است بر صندلی داغ گروه هم اندیشی آسانسوریها تکیه بزند.
جمع بندی نظرات در رابطه با تاسیس اتحادیه کشوری آسانسور
با سلام
همانطوریکه در مطلب "همت جدی و عزم صنفی با ارجعیت منافع جمعی" اشاره شد موضوع "تاسیس اتحادیه کشوری صنعت آسانسور و پله برقی" مدتیست مورد توجه اهالی صنعت اسانسور و پله برقی قرار گرفته است. در همین رابطه مطالب استخراجی از شبکه اجتماعی، تلگرام - توسط همکار گرامی جناب آقای قیصری در پیج "اتحاد و همدلی بدون حاشیه" از مجموع نظرات همکاران گرامی عضو این پیج که شب گذشته مورخ 15 تیرماه 1394 ارائه گردیه است، جمع بندی نظرات و پیشنهادات صورت گرفته در رابطه با اتحادیه کشوری آسانسور و نقش سندیکای آسانسور را به شرح زیر تنظیم نموده است:
با سپاس از جناب آقای قیصری
تاسیس اتحادیه آسانسوریها
سلام
می خواستن بدونم آیا فرآیند تشکیل اتحادیه و نحوه ی عضویت شرکتها در اون مشخص شه یا نه؟ لطفا اطلاع رسانی کنید... ممنون
آسانسور
سلام و عرض خسته نباشید
میخواستم بدونم چه طور میشه تو این گروه تلگرام عضو شد ؟
عضویت در گروه هم اندیشی آسانسوریها
همکاران سلام
کسانی که تمایل دارند در گروه هم اندیشی آسانسوریها که در تلگرام به صورت تخصصی برای بحث و گفتگو و تبادل اطلاعات و بر طرف کردن مشکلات راه اندازی شده است عضو شوند
ابتدا برنامه تلگرام را نصب نمایند و سپس به شماره من که در پروفایلم در سایت پارس لیفت موجود می باشد پیام دهند.
ارادتمند شما مسلم عمادین
سلام و خسته نباشید بابت صفحه
سلام و خسته نباشید بابت صفحه عالی و مفیدتون
ببخشید چطور میتونیم تو گروهتون عضو بشیم. لینکی ، شماره ای ؟
سلام لطفا راهی برای عضو شدن
سلام لطفا راهی برای عضو شدن در گروه به طور واضح مطرح کنید من نمیدونم مجری صندلی داغ چه کسی است؟!
افزودن دیدگاه