مدتی است بعضی از کاربران و همکاران جوان از طریق تلفن، ایمیل و ارسال پیام کوتاه درخواست تهیه مقاله ای جامع در رابطه با، نصب آسانسور از ابتدا و بر اساس اصول و قواعد و دستورالعمل ها شده اند. بر همین اساس سایت پارس لیفت مصمم شد، نصب آسانسور را از آماده سازی کارگاه با بیانی ساده توضیح داده و به تناسب موضوع و مطلب برای تاثیر بهتر از تصاویر مناسب نیز استفاده شود. تنظیم این مقاله، یک پروژه جدی و پر حجم بوده و نیاز به جمع آوری اطلاعات، منابع مطمئن، و بسیاری موارد دیگر می باشد.
نظر به استقبال گسترده جهانی از آسانسورهای روم لس یا همان آسانسورهای فاقد موتورخانه ( آسانسور Machine Room Less ) که در ایران نیز از آن استقبال خوبی شده، نصب این نوع آسانسور را در حد تخصص تا مقطعی که شرایط مناسب باشد با علاقمندان مرور خواهیم کرد.
ضمن اینکه اگر مطلبی با موضوع بحث ارتباط داشته باشد ولی به این نوع آسانسور ربط نداشته باشد، تا جایی که انحرافی در بحث بوجود نیاورد، به آن موضوع هم پرداخته خواهد شد.
از همین جا از پیشکسوتان، متخصصین، کارشناسان و نصاب های عزیز تقاضا می شود با ارسال اطلاعات و نکات مهم و کلیدی و تذکرات، ضمن پر بار کردن موضوع، علاقمندان به صنعت اسانسور و نصب آسانسور از دانش و اطلاعات خود بی نصیب نگذارند.
به دلیل تنوع موضوع، این مباحث در بخش های متوالی تهیه و به آگاهی دوستان مشتاق خواهد رسید.
موضوع ایمنی و رعایت موارد ایمنی و حفاظتی در کارگاه در مراحل مختلف نصب آسانسور از ابتدا تا انتها از اهمیت فوق العاده ای برخوردار می باشد، ابتدا با موضوع ایمنی کارگاه مطلب را آغاز می کنیم:
شعاری بر روی تابلو زرد رنگ در مدخل ورودی کارگاهها نصب می شود با این متن:
"اول ایمنی، بعد کار"
رعایت قوانین و الزامات و دستورات و نکات ایمنی در زمان آغاز کار نصب آسانسور در هر پروژه ای از مهمترین اصول می باشد. چند نکته مهم برای یادآوری در زیر فهرست شده است:
- مسدود کردن دهانه و درگاههای ورودی به چاه آسانسور در کلیه طبقات، به شکلی که این پرتگاه خطرناک برای کلیه افرادی که در ساختمان تردد دارند، ایمن سازی گردد.
- نوع پوشش مقابل دربها در طبقات به صورتی باشد که مانع غلت خوردن اشیاء و نخاله های ساختمانی از کف راهروها به داخل چاه باشد.
- (پرتاب اشیاء به داخل چاه یکی از مهمترین خطرات همیشه در کمین گروه نصاب آسانسور در داخل چاه می باشد و به دقت باید این مسئله مهم را زیر نظر داشته باشند)
- نصب محافظ مقابل ورودی های چاه آسانسور در کلیه طبقات
- پیش بینی و تمهدات لازم برای جلوگیری از سقوط اجسام و نخاله های ساختمانی به داخل چاه آسانسور.( پوششی که در تصویر مشاهده می شود از ایمنی مناسب برخوردار نمی باشد، مخصوصا قسمت نزدیک کف راهرو، چون احتمال دارد قطعات از این نقطه به داخل چاه آسانسور پرتاب شود، لذا این قسمت باید با توری فلزی شبکه ریز یا پوشش با چوب یا ورق فلزی ایمن شود.)
- در زمان شروع بکار در چاه آسانسور همیشه با هشیاری مراقب نکات ایمنی باشید و این نکات را به طور مداوم به کارگران حاضر در چاه آسانسور هشدار دهید.
- استفاده از کمربند ایمنی، زمانیکه در داخل چاه آسانسور روی داربست کار می کنید، الزامی است.
- (هرگز انگیزه سرعت بیشتر در کار، باعث نشود استفاده از کمربند ایمنی فراموش شود.)
- استفاده از کلاه ایمنی مناسب.
- استفاده از عینک کار در زمان استفاده از ترانس جوشکاری و فرزکاری و نظافت گرد و غبار روی برکتها، آهن کشی و.......
- استفاده از دستکش کار مناسب برای هر مقطع کاری.
- استفاده از کفش ایمنی مناسب.
- استفاده از لباس کار مناسب با نوع فعالیت.
- تامین روشنایی داخل چاه آسانسور.
- استفاده از ابزار مناسب و بر اساس نوع کار
- ( متاسفانه این فرهنگ غلط در بین بعضی از استادکاران وجود دارد که فقط با چند ابزار مختصر قصد دارند همه کارها انجام شود، و این روش را هنر می دانند، در صورتیکه این شیوه استفاده از ابزار اشتباه و غیر اصولی می باشد و دوستان گرامی باید سعی کنند برای هر کاری از ابزار مخصوص همان کار استفاده کنند.)
- در مرحله پس از اجرای آهنکشی و نصب ریل ودرب، اصولا برای انجام کارهای داخل چاه از کابین به عنوان بهترین سکو و زیر پایی متحرک استفاده می شود. در زمان استفاده از کابین آسانسور به عنوان یک سکوی متحرک(پلاتفرم) رعایت موارد زیر ضروری و الزامی است.
- همیشه در مواقعی که از سقف کابین به عنوان محل اسقرار و جایگاه ایستادن استفاده می شود، باید قبل از حرکت کابین، از نصب سیستم و عملکرد مناسب ترمز اضطراری کابین آسانسور (پاراشوت) مطمئن بود.
- برای بلند کردن و جابجایی قطعات سنگین در داخل چاه آسانسور حتما از جرثقیل زنجیری، وینچ برقی و یا حداقل از طناب و قرقره که دارای قلاب مناسب و مطمئن می باشد، استفاده شود.
- ( بعضی از دوستان و همکاران با اتکاء به توان جسمی گاهی کارهایی انجام می دهند که اصولی نیست و باید از آن پرهیز کرد، حادثه خبر نمی کند و اتفاق به یکباره حادث می شود.
- ضرب المثل مشهوری داریم که می گوید:
- "چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی" متاسفانه در این کار شاید فرصتی برای پشیمانی وجود نداشته باشد. لذا تاکید می شود از قهرمان بازی در داخل چاه آسانسور جدا پرهیز شود.)
- قبل از شروع کار جوانب ایمنی محیط کار بررسی و سعی شود کار به صورت گروهی انجام شود.
- استحکام و مقاوم سازی محل ایستادن در داخل چاه آسانسور را رعایت کنند.
- تخته های زیر پا در داخل چاه به صورتی روی داربست قرار گیرد که امکان بلند شدن یکطرف آن به صورت ناگهانی وجود نداشته باشد. ( گاهی لبه تخته بیش از حد معمول از میله مهار زیر پا بیرون می زند و اگر سهل انگاری شود و پا را در این قسمت قرار دهیم تخته بلند می شود و در این وضعیت امکان سرخوردن و سقوط محتمل است.)
- از محکم بودن محل اتصال وسیله بالابر و نحوه کارکرد صحیح آن اطمینان حاصل شود.
- در زمان انتقال وسیله با ابزار فوق از مهار شدن مناسب قطعات و وسائل در موقع جابجایی مطمئن باشیم.
- (در این بخش، به علت مناسب مهار نشدن قطعات و گاها جدا شدن آن در حین بالا کشیدن، حوادث ناگواری رخ داده که توجه بیشتر به مهار مناسب و ایمن لوازم در زمان بالا کشیدن ضروری می باشد.)
- در زمانی که کابین آسانسور در حال حرکت می باشد از لمس کردن و دست زدن به قطعات ثابت در چاه آسانسور اکیدا خودداری شود.
- تمامی عملیات نصب قطعات داخل چاه آسانسور، تنظیم قطعات، سرویس و تمیز کاری اجزای داخل چاه آسانسور باید در زمانی انجام گیرد که کابین آسانسور کاملا متوقف باشد.
- قبل از هرگونه استفاده از قطعات برقی و الکتریکی، تدابیر امنیتی لازم انجام شود.
- هرگز برای بالا و پائین کردن آسانسور از کنتاکتورهای جهت بالا و پائین استفاده نشود، زیرا این عمل باعث صدمه رساندن به قطعات برقی و همچنین احتمال بروز صدمات جانی و جسمی به افراد داخل چاه خواهد شد.
- برای شروع عملیات باید سرپرست گروه به اتفاق یک نفر همراه قبل از اعزام گروه به ساختمان محل نصب، از محل بازدید و موارد زیر رابررسی و کلیه اصول ایمنی و حفاظتی و امنیتی پروژه را با دقت مرور نماید.
- نقشه کامل عملیات آهن کشی، نصب ریل و درب، و سیم کشی و راه اندازی را در اختیار داشته باشد.
- ابعاد و اندازه های مهم از قبیل طول و عرض چاه، ارتفاع و......را با نقشه کنترل کند که در آنها مغایرتی وجود نداشته باشد.
- برق سه فاز ویژه آسانسور با تابلو مخصوص و نزدیک به چاه اسانسور و ترجیحا در جوار چاه با رعایت کلیه مسائل ایمنی وجود داشته باشد.
- راه بند و مانع مناسب در مقابل کلیه دهانه های ورودی چاه اسانسور در طبقات وجود داشته باشد و موانع از استحکام لازم برخوردار و مانع نزدیک شدن افراد و پرت شدن اشیاء و نخاله ساختمانی باشد .
- سنگفرش مقابل درب طبقات انجام شده باشد و دربهای آسانسور بر اساس آن نصب گردد.
- (در صورتیکه سنگفرش انجام نشده است، خط تراز کف طبقات طی صورتجلسه ای از مهندس یا معمار یا مسئول فنی ساختمان گرفته شود و بر اساس خط تراز مذکور دربها نصب گردد.)
- دیوارهای چاه صاف و هموار و آرماتور یا زوائد دیگر در آن وجود نداشته باشد.
- کف چاه مسطح و آماده باشد
- نشت رطوبت و آب در کف چاه وجود نداشته باشد
- داربست مناسب بر اساس چیدمان ریلهای کابین و ریلهای وزنه در چاه آسانسور نصب شده باشد.
- ( نکته: داربست آسانسور حتما باید توسط گروهی اجرا شود که تجربه این کار را داشته و با آسانسور آشنا باشند و بر اساس ظرفیت آسانسور، که محل ریلها به تبعیت از آن مشخص می شود، داربست اجراء گردد و دستک ها و میل های مهار داربست، در جایی نصب شود که مانع و مزاحم عملیات نصب آسانسور نباشد)
- به طور معمول استقرار ریلهای کابین در مرکز چاه اسانسور می باشد و ریلهای وزنه در پشت آن و در قسمت انتهای مقابل دربهای طبقات، در این وضعیت باید داربست به صورتی نصب شود که هیچ مزاحمتی برای انجام نصب ریلها و براکتها بوجود نیاورد.
- در شکل بالا چگونگی اتصالات براکتها و ریلها دیده می شود:
- براکت مخصوص ارتباط بین دیوار یا آهنکشی و براکت توسعه دهنده
- براکت توسعه دهنده و قابل رگلاژ بین براکت دیوار و براکت ریل
- براکت ریل
- لقمه نگهدارنده ریل (کلمپ ریل)
- ریل راهنمای آسانسور
اما گاهی در بعضی از ساختمانها به دلیل شرایط چاه آسانسور شرکت نصاب آسانسور مجبور است ریلهای وزنه تعادل را به جای پشت در یکی از قسمتهای جانبی (سمت راست و یا چپ) منتقل نماید.
در این حالت در واقع ریلهای وزنه از پشت کابین به کنار کابین آسانسور جابجا می شوند و برای نصب براکتها بالاجبار با ساخت کلاف فلزی مناسب شرایط استقرار ریلهای را در این نقطه مهیا می کنند. ضمن اینکه از این کلاف برای نصب یکی از ریلهای کابین نیز استفاده می شود.
در شکل فوق کلاف ویژه نصب ریلهای وزنه و یکی از ریلهای کابین دیده می شود
3. براکت ریل کابین
5. ریل کابین آسانسور
7. براکت ریل وزنه تعادل
9. ریل وزنه تعادل
11. براکت رابط بین دیوار (آهن کشی) و کلاف ویژه
12. ناودانی طولی بین ریلهای وزنه و کابین
13. ناودانی های دو طرف مخصوص نصب براکتهای ریل وزنه
در این نوع ریل گذاری نیز باید نصاب داربست چاه آسانسور رعایت فواصل مورد نیاز و اسقرار ریلها و براکتها را لحاظ نماید.
- سقف چاه پوشیده و در برابر ورود آب باران و برف محافظت شده باشد.
- چراغهای تونلی در سراسر چاه، طبق نقشه نصب شده باشد.
- مسیر انتقال ریلهای کابین و وزنه به سمت چاه آزاد و مانعی در این مسیر وجود نداشته باشد.
- پله فلزی ورود به کف چاه آسانسور در محلی که مانع کار نصب نباشد، نزدیک به درب طبقه نصب شده باشد
تقسیم اجناس و لوازم آسانسور از محل نگهداری و انبار لوازم به:
- داخل چاه آسانسور
- موتورخانه
- طبقات
نیز از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد. هدف از این بخش، چگونگی انتقال درست و اصولی اجناس آسانسور از انبار به محل نصب می باشد.
گروه نصاب باید با استفاده مناسب از ابزار حمل و نقل نسبت به جابجایی لوازم سنگین اقدام نمایند.
در پروژه های بزرگ استفاده از تاورکرین، بهترین راهکار انتقال موتورگیربکس، تابلو و دربها به موتورخانه و طبقات می باشد و در کارگاههای کوچک استفاده از بالابرهای برقی و یا وینچ نیز بهترین گزینه می باشد.
نکته مهم توجه به نوع قلاب اندازی و بلند کردن لوازم از روی زمین است.
حتما" از نحوه صحیح و درست درگیری قلاب و اجناس مطمئن شوید و سپس دستور حرکت دهید.
هیچوقت از طناب یا سیم بکسل و یا زنجیر معیوب و نامناسب برای حمل و جابجایی اجناس استفاده نشود. و نهایتا" هرگز نباید وزن بیشتر از ظرفیت، به بالابرها آویزان کرد.
در زمان حمل بار با بالابر یا جرثقیل یا تاورکرین از حضور و رقت آمد افراد و کارگران در محوطه ای که بار باید جابجا شود جلوگیری کرده و تا پایان عملیات به این نکته توجه جدی داشته باشید.
باید توجه داشت که تناسب تناژ بین بار و بالابر وجود داشته باشد.
از قرار دادن لوازم در حریم رفت و آمد کارگران، مخصوصا در فضای راه پله ها و.....اجتناب نمائید.
وسایل و لوازم و ابزار حساس و قیمتی را حتما در محیط های مقفل و مطمئن قرار دهید.
پس از پایان کار از خاموش بودن چراغهای روشنایی لوازم برقی مطمئن شوید. در پایان کار از قفل بودن و ایمن بودن محل نکهداری ابزار و لوازم نیز مطمئن شوید.
- افزودن دیدگاه
- 54259 نمایش
باسلام عالی بود لطفا شرایط
باسلام عالی بود لطفا شرایط لازم جهت اخذ مجوزطراحی ونصب ونگهداری آسانسورراارسال فرمایید باسپاس.
مدارک مورد نیاز برای اخذ پروانه طراحی و مونتاژ اسانسور
با سلام
ضمن سپاس از ابراز لطف شما، برای اطلاع از چگونگی دریافت اخذ مجوز های لازم ، لطفا" مقاله: "دستورالعمل صدور پروانه واحد طراحی و مونتاژ آسانسور" را مطالعه فرمائید. موفق باشید
نصب درب وريل گذاري
با سلام
موارد مطرح شده در مقاله فوق در خصوص رعايت اصول اوليه ايمني درنصب آسانسور بسيار عاليست همچنين تصوير ارائه شده از نحوي اتصال ريل به ديوار چاه آسانسور تصويري گويايست .
از آنجا كه در نصب آسانسور مهم ترين مرحله نصب واساسيترين قسمت آن ريل گذاري صحيح ميباشد خواهشمند است در صورتي كه مقاله علمي ويا تجربيات عملي در اين خصوص وجود دارد را براي ارتقاء سطح كيفي نصب آسانسور بطوريكه براي كليه نصابهاي محترم وكليه آسانسور هاي قابل نصب در داخل كشور ميباشد را ارائه نماييد.
باتشكر ابراهيم آبادي
مراحل مختلف نصب درب و ریل آسانسور
با سلام و سپاس از ابراز لطف جنابعالی
همانطوریکه در مقدمه مقاله اشاره شده است، سایت پارس لیفت در نظر دارد مراحل مختلف نصب درب و ریل اسانسور را به صورت ساده برای علاقمندان ارائه نماید.
لذا ادامه مباحث در آینده تقدیم خواهد شد.
مجددا" از تمامی استادکاران و عزیز و گرامی تقاضا می شود برای پر بار شدن مطلب پیشنهادات و نقطه نظرات خود را با ما از طریق: (info@parslift.com) در میان بگذارند.
تا از مطالب ارسالی عینا" و با نام فرستنده در مقاله استفاده شود.
مقاله کاربردی در زمینه آسانسور
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت استاد گرامی جناب آقای طبسی
با تشکر از جنابعالی به واسطه ارائه مقالات مفید و اصولی در زمینه صنعت آسانسور
خواهشمند است در صورت امکان مقاله ای در مورد چگونگی انعقاد قرارداد تا پایان کار یک دستگاه آسانسور ( صفر تا 100 کار) را شرح داده تا کاربران محترم بیشتر با محیط کار و زوایای پنهان یک شرکت آسانسور آشنا گردند.
با تقدیم احترام
آسانسور از مرحله خرید تا پایان نصب آن
با سلام
عقد قرارداد خرید و نصب آسانسور دارای مراحل گوناگونی است، که متاسفانه این مراحل در بسیاری از شرکتها به صورت کامل اجرا نمی شود.
دلیل آن هم هزینه بر بودن سازماندهی تشکیلات شرکت فروشنده و نصاب آسانسور می باشد که معمولا" سعی می کنند در جهت کاهش هزینه ها با حذف بسیاری از واحدها با تعداد اندک نفرات، امورات شرکت را بگذرانند.
گرچه بیان کلیه مراحل در این مقوله نمی گنجد اما سعی شده مراحل مهم و اساسی عنوان شود.
گردش کار در چنین شرکتی به صورت خلاصه با ذکر حدودی زمان مورد نیاز برای هر بخش بیان می شود:
چه جالب !!! مراجعه کارفرما به
چه جالب !!!
مراجعه کارفرما به شرکت آسانسور (واقعا رویائیه)
فاصله زمانی ما بین اعلام قیمت و پرداخت ثمن (درصدی از مبلغ قرارداد) یک روز، این یعنی در عرض یک روز قرار داد بسته شده، یعنی هر ماه حدودا ۲۴-۲۵ تا قرارداد
خوش به حالمون
بروکراسی به این دقت و حساب شده !!!! من خوابم یا بیدار ؟!!!! با این شرایط حاکم در بازار صنعت آسانسور عمرا و ابدا همچین سیستمی قابل پیاده کردن باشه.
البته شاید زمانی که آقای مهندس در شرکت ایران شیندلر تشریف داشتن روال اینجوری بوده ولی الآن حتی در شرکتهای خیلی مشهور هم روال اینجوری نیست یا تعدادی از این بروکراسی ها و برنامه ها از چرخه حذف شدن
به هر حال
اگه فکری برای این وضعیت اسفناک صنعت مظلوم آسانسور اندیشیده نشه، اوضاع همه وخیم خواهد بود
واقعیتی که اکنون به رویا تبدیل شده
با سلام حضور همکار ارجمند جناب آقای یکتا و همه عزیزان
همانطوریکه جناب یکتا اشاره نموه مطلب فوق طبق روال شرکت ایران شیندلر بوده که مذاکرات:
قرار بود در :
ضمن اینکه در تفاهم نامه منعقده مقرر شده بود این شرکت به عنوان پایگاهی در منطقه برای عرضه آسانسور به کشورهای همجوار باشد و به همین دلیل در سال دوم فعالیت (1355) و در همان فاز اول، فروش سالیانه این شرکت به بیش از 550 دستگاه آسانسور رسید.
از نکات مهم توجه بسیار زیاد به کنترل کیفیت و بازرسی دائم محصولات تولیدی توسط بخش کنترل کیفیت بود.
شاید در مقایسه با شرکتهای فعلی این تشکیلات واقعا" رویایی باشد، اما واقعیت دارد و شاید یکی از دلایل پیشرفت صنایع در کشورهای صنعتی نظم و انضباط تشکیلاتی حاکم بر آن می باشد و ای کاش نسل فعلی صنعت آسانسور ایران حداقل از بسیاری از نکات مثبت آن استفاده کند.
با سلام و احترام مطالب مقاله
با سلام و احترام
مطالب مقاله فوق بسیار جالب و خواندنی است با تشکر از زحمات شما اگر در مورد تفاوت مدلهای موتور البرتو ساسی مطلبی دارید بسیار ممنون میشوم اگر امکان مطالعه ان را به من بدهید
موتورگیربکس آلبرتو ساسی
با سلام
ضمن سپاس از ابراز لطف جنابعالی، با توجه باینکه در دوران فعالیت در صنعت آسانسور فقط با محصولات شیندلر سر و کار داشته، اطلاعات زیادی از موتورگیربکس های البرتو ساسی (Alberto Sassi S.p.A) ندارم، اما برای خالی نبودن عریضه به اتفاق مشخصات ظاهری تعدادی از موتورگیربکس های آلبرتو ساسی (Alberto Sassi S.p.A0) را که تقریبا" کمی هم قدیمی هسنتد را مرور می کنیم. اما ابتدا کمی از تاریخچه شرکت آلبرتو ساسی:
شرکت آلبرتو ساسی در سال 1946 در زمینی به مساحت 12.000 متر مربع در بولونیای ایتالیا با شروع ساخت تحهیزات بالابرنده، شروع بکار کرد.
در سالهای اولیه تاسیس، کار روی تولید گیربکس های تخصصی آسانسور را شروع نمود.
در سال 1965 از اولین تولید کنندگان اروپایی چرخ دنده و موتور الکتریکی آسانسور بود.
تولید سالانه چرخ دنده و موتور این شرکت حدود 15.000 دستگاه می باشد.
اما بخشی از تولیدات موتورگیربکس شرکت البرتو ساسی به شرح زیر می باشد:
مدلهای گیرلس این شرکت هم با مشخصات فنی مندرج در نمودار فوق به شزح:
و در ظرفیتهای 225 و 320 و 450 و 650 و 800 و 1000 و 1600 و 2000 کیلوگرمی تولید می شود، ضمنا" استاتیک لود این محصولات نیز 1600 و 2500 و 3000 و 4500 کیلوگرم است.
هم فكري
با سلام
از اساتيد و مديران در خواست هم فكري دارم
من 3 سال هست تو كار نصب و راه اندازي آسانسور هستم كه فقط يك سال سوابق بيمه دارم
و از كار نصب خسته شدم و ديگه نمي خواهم نصاب باشم به نظر شما در چه بخشي از آسانسور برم برايم بهتر هست
در ضمن من دانشجو كارشناسي آسانسور هم هستم
کار آسانسور
من لیسانس برق دارم . کار تو رشته خودم پیدا نکردم. میخام بدونم اگر تو کار نصب آسانسور برم.چقدر طول میکشه نصب آسانسور را کامل یاد بگیرم؟تو رو خدا جوابم بدیم. هیچ کس نیست تا ازش راهنمایی بگیرم. اگر لطف کنید شماره موبایلتون را بدید خیلی ممنون میشم.
نصب آسانسور
سلام
يادگيري در نصب بستگي به خود آدم داره ولي حداقل 1 سال به بالا بايد شاگردي كرد تا تجربه كسب كنيد.
علت سقوط کابین
سلام
با کمال تشکر از اطلاعات کاملتون، در ارتباط با
سوال داشتم، چه اتفاقی باعث سقوط کابین آسانسور میشه؟
بدون اینکه سیم بکسل آسیب دیده ببینه یا وزن کابین بیش از حد باشه؟
میشه لطف کنین مواردی که میتونه باعث سقوط کابین آسانسور بشه، اعم از برقی و مکانیکی و دلایلی میتونه موثر باشه را توضیح دهید؟
اگه اطلاعاتی هم خواستین در خدمتتونم
عوامل موثر در سقوط کابین آسانسور
با سلام
معمولا" اگر آسانسور بر اساس استاندارد نصب شود و کلیه موارد ایمنی آن رعایت شده باشد، هرگز کابین آسانسور سقوط نخواهد کرد.
یکی از مهمترین عوامل سقوط کابین آسانسور مربوط به عدم تنظیم صحیح
سیستم ترمز اضطراری(پاراشوت) روی یوک زیر کابین
عدم نتظیم مناسب فکهای پاراشوت نسبت به دهانه ریل و درگیر نشدن آن با ریل در زمانی که آسانسور نیاز به آن دارد.
گاورنر و حفاظ ایمنی آن در موتورخانه
می باشد، مثل عدم تناسب سرعت تنظیمی گاورنر با سرعت آسانسور، عدم تحریک بازوهای درگیرشونده آن در زمان افزایش سرعت آسانسور(سرعتی بیش از سرعت نامی) ، چون اگر این اجزا که در واقع ترمز اضطراری و ایمنی آسانسور می باشند، به هر شکلی عملکرد مناسب خود را نداشته باشند، احتمال سقوط کابین ممکن است، البته موارد دیگری هم در این امر دخیل است مثل:
موارد دیگری هم ممکن است وجود داشته باشد که همکاران گرامی باید مطرح فرمایند.
سقوط اسانسور
باسلام ازسایت بسیار عالی متشکرم لطف کنید راهنمایی بفرمایید که:در صورت سقوط اسانسور شخص یامرجع ذیصلاح درامر تشخیص علت سقوط کدام است.ممنون
سقوط کابین آسانسور محال است
سلام خدمت همه رفقا
وقتی جناب آقای مهندس طبسی با دنیای اطلاعات ناظر هستند، نیازی به اظهار نظر دیگری نیست، اما همانطوریکه توضیحات کامل را داده اند.
کابین آسانسور سقوط نخواهد کرد، اگر
لذا اگر این بی توجهی ها ادامه داشته باشد، شاید محال، ممکن شود
علت سقوط کابین
متشکر از اطلاعات کاملتون
مهندس اتفاقی که افتاده به این صورت بوده که آسانسور تا 2/3 ظرفیت فرمان رو به بالا میگره و بعد از حدود چند متر رفتن به سمت بالا شروع به پایین اومدن میکنه (سقوط کابین )
گاورنر متاسفانه ایراد داشته و فرمان نداده به پاراشوت
ولی سوالی که در این بین هست اینه که چه اتفاقی میتونسته افتاده باشه که منجر به سقوط کابین بشه تا کابین پاراشوت کنه یا نکنه ؟!
با این توضیح که بعد از این حادثه من تمام تستهارو چندین بار از آسانسور تو 2روز گرفتم حتی اورلودم گرفتم، چند بار پاراشوت،تست ترمز، سرخوردگی و . . .
آسانسور هم 2 سال هست نصب شده !
فقط 3 گزینه آخر یا بیشتر 2 مورد آخر میتونه بحث برانگیز باشه که شاید موقع تست خودشونو نشون ندادن و بخاد دوباره اتفاق بیوفته !
سیستم ترمز آسانسور(مگنت ترمز و تنظیم فنرهای فک ترمز) و کنتاکتهای شالتر و مدار ایمنی چطور میتونن تاثیر گذار باشن تو این قضیه
استاد متشکر و سپاسگذارم
سقوط کابین
با سلام به خدمت همه دوستان و همکاران گرامی
با کسب اجازه از یکایک اساتید گرانقدر ، در رابطه با این اتفاق که جای بحث بسیاری دارد .. به نظر اینجانب یکی از دلایل دلیل سقوط کابین ممکن است اینطور باشد که بعد از حرکت کابین به سمت طبقه احضار شده و باز شدن فک ترمز گیربکس آسانسور به هر دلیل ممکن موتور از حرکت باز ایستد ولی ترمز گیربکس همچنان باز بماند، در این شرایط موتور بصورت خلاص به طرف عکس (به علت سنگین تر بودن کابین از وزنه تعادل) شروع به حرکت می کند، ولی سرعت حرکت کابین از سرعت عملکرد پاراشوت و گاورنر (مثلا یک متر بر ثانیه) کمتر بوده و در نتیجه سیستم پاراشوت فعال نمی شود، تا موقع رسیدن کابین آسانسور به حد پایین (برخورد با کنتاکت شالتر پایین) و عملکرد سری استپ سرعت حرکت طوری بوده که تا ترمز سرعت را به صفر برساند و لذا با پایه های ضربه گیر برخورد کرده است.
امیدوارم در این اتفاق آسیبی به کسی نرسیده باشد و همه مسافران در صحت کامل بوده باشند . باز منتظر نظرات دیگر همکاران و راهنماییهای بیشتر اساتید هستیم ..
مگنت ترمز
باسلام
دوست عزیز در صورت معیوب بودن مگنت ترمز آسانسور به هر دلیل اعم از نیم سوز شدن و ... , فک های ترمز بطور کلی باز نخواهد شد که بتواند باز بماند. اما شاید شل بودن فنرهای تنظیم کننده باعث بازماندن فک ترمز شده باشد.
به وضعیت فنرهای بازوهای ترمز (فنر پشت فکها) باید توجه داشت که این فنرها بسیار موثرند .
چنانچه این فنرها بیش از حد شل تنظیم شده باشند امکان سر خوردگی وجود دارد .
نکته مهم دیگر اینکه حتما سیستم فرمان ترمز تابلو فرمان خود را با واحد پشتیبانی شرکت سازنده تابلو فرمان کنترل نمایید .
سوال در مورد حفاظ درب و داربست
با سلام
با تشکر از مطالب بسیار مفید
ایا حفاظ گذاری درب ورودی آسانسور ( قبل از نصب آسانسور ) ونیز داربست فلزی بر عهده مالک ساختمان هست یا شرکت نصب اسانسور؟ و نیز شیوه نصب داربست آسانسور به چه صورت می باشد؟
ع- کارشناس حوادث کار
نصب داربست و حفاظ ایمنی دربها
با سلام
ایمن سازی مقابل دربهای طبقات و کلیه پرتگاهها در ساختمان به عهده مالک یا مسئولین کارگاه می باشد.
نصب داربست فلزی داخل چاه آسانسور نیز به طور کلی به عهده کارفرما می باشد، البته به دلیل تخصصی بودن نصب داربست ویژه آسانسور بعضی از شرکتها با احتساب هزینه مربوطه، نصب آن را به عهده می گیرند.
در مورد نصب داربست نیز باید یادآور شد که پایه های داربست و فواصل ستونهای چهارگانه باید بر اساس نقشه درب و ریل آسانسور باشد تا در زمان نصب داربست با محل استقرار ریلها و براکتها و ........ تلاقی نداشته باشد.
بیشتر باید فکرکرد
سلام
در مورد عمل نکردن گاورنر نظر اقای مهربان میتونه درست باشه ولی اینکه به سمت بالا حرکت کرده و بعد از طی مسافت شروع به پایین اومدن کرد جای فکر بیشتری داره
البته این دوستمون مبهم بیان کرده. درمورد ظرفیت منظورش با دو ،سوم ظرفیت یا دو یا سه برابر ظرفیت؟
اگر منظورش با دو،سوم ظرفیت باشه یک سوال دارم. ایا قبلا سابقه داشته که با ظرفیت کامل یا یه مقدار کمتر لول طبقات رو بالاتر یا پایین تر وایسته؟ در صورت بله بودن جوابتون فنر های فک ترمز شل بوده
اگر منظورتون با دو برابر ظرفیت بوده باتوجه به گفته خودتون که اورلود سالم بوده نباید چنین اتفاقی بیفته
به نظر شما احتمال نداره گیربکس موتور مشکل داشته باشه؟موتور الکمپ؟
بند قرارداد
با سلام
همانطور كه اقاي مهندس فرمودند به عهده كار فرما مي باشد ولي در اكثر قرارداد هاي في مابين كار فرما و پيمانكار يك بند تعهدات در مورد حوادث مي باشد كه در آن ذكر مي شود كه مسئوليت كار كنان و كارگران غير مسئول به عهده پيمانكار نمي باشد زيرا اتفاق افتاده كه از چاهك آسانسور براي بردن مصالح استفاده ميشود و خطر سقوط براي ديگر كارگران وجود دارد كه اين هيچ ارتباطي با آسانسور ندارد و تمامي آسانسوري ها اين بند قرارداد رادارند تا مشكلي براي آنها ايجاد نشود
شرایط داربست آسانسور در چاه
با سلام وعرض ادب
سپاسگزارم از پاسخ به موقع جواب سوالم، حال پرسشی دیگر: اگر بر اثر لیز خوردن پای نصاب آسانسور در حین ورود به چاله آسانسور از راه ورودی آسانسور ( قبل از نصب دربهای آسانسور ) یا در داخل چاه آسانسور کارگر روی داربست پایش لیز بخورد، عفلت ، سهل انگاری وبی احتیاطی کارگر را چند درصد مقصر میدانید؟
2- ایا داربست داخل چاله آسانسور حفاظ خاصی دارد؟ به چه شکلی می باشد؟تصویر ان امکان دارد ارائه نمایید؟
با تشکر مجدد.کوچک شما علیپور-
رعایت موارد ایمنی ورود به چاه آسانسور
با سلام
در مورد سئوال میزان درصد مقصر، باید کارشناسان آشنا به موضوع با توجه به شرایط کارگاه و میزان رعایت موارد ایمنی در کارگاه و چاه آسانسور، جگونگی نصب داربست، داشتن روشنایی مناسب در چاه آسانسور داشتن تجهیزات ایمنی نصاب (آیا کارفرمای نصاب این تجهیزات را در اختیار نصاب آسانسور گذاشته )و موارد دیگر، نظر کارشناسی اعلام شود.
اما در مورد سئوال دوم:
متاسفانه همانطوریکه در مقاله (خطر سقوط در چاه اسانسورواقعا جدی است!! )
یادآوری شده به اصول ایمنی در زمان نصب آسانسور کمتر توجه می شود، و معمولا" نظارت درستی در این رابطه وجود ندارد، و به طورکلی آموزشهای این بخش بسیار کم است و در نتیجه هر از چندگاهی شاهد حادثه ای در این رابطه می باشیم، اما در گذشته با توجه به حضور کارشناسان متخصص و بعضا" خارجی، تاکید بسیاری به رعایت موارد ایمنی داشتند و هرگز برای سرعت کار حاضر به زیرپا گذاشتن اصول ایمنی نبودند، کاری که متاسفانه توسط نسل جوان این صنعت تا حدودی جدی گرفته نمی شود.
ولذا در زمان کار روی داربست به طور معمول یا زیر پا را با تخته پوشش می دادند یا اینکه یه طبقه پائین تر را ، حتی برای طرفین چاه نیز نرده ایمنی در نظر می گرفتند گرچه انجام این موارد از سرعت کار تا حدودی می کاهد اما در مقابل ایمنی نصاب و آرامش حین کار را به ارمغان می آورد.
به امید اینکه مسئله ایمنی در کار را علی الخصوص در زمان نصب آسانسور توسط کارفرمایان و گروههای نصاب آسانسور جدی گرفته شود
نحویه نصب درب آسانسور
باسلام؛میخواستم نحویه نصب درب آسانسور که درچه فاصله ازآهن کشی های که شده؛باشد فاصله بین کابین وچارچوب درب واگرکابین نباشدمیتوان این فاصله رابه شکل دیگراندازه گرفت واینکه اگرسمت بازشودرب آسانسوربه چپ باشد درب کشوی کابین میتواندبه سمت راست جمع شود وآیامیشودبعدازسنگ کاری وکف کاری درب نصب شودلطفاتوضیحی درمورد جا نمای درب بعدازسنگ کاری دهید بسیارممنونم
چگونگی انتقال قطعات آسانسور در کارگاه
سلام
من یه چند روزی هست دارم آموزش آسانسور میبینم و یه چندتا سوال برام پیش آمده:
مثلا اون کف آسانسور رو که اول کار باید ببریم و وزن زیادی داره چه جوری به داخل چاهک ببریم (چون افرادی هم داخل چاهک هستن که باید پیچ های دیواره های آسانسور رو به کف آسانسور ببندن) که در این صورت احتمال حادثه خیلی زیاده
چیکار کنیم یا چه جوری ببریم که بهترین راه و کمترین خطرات رو داشته باشه؟
ممنون
حمل لوازم سنگین آسانسور در کارگاه
با سلام
حمل کابین به داخل چاه آسانسور و موتور گیربکس به موتورخانه به چند صورت انجام می پذیرد:
باطی دوره های مختلف آماده فعالیت میدانی نصب هستم
سلام و خسته نباشید.
من استاندارادهای لازمه در مورد نصب آسانسور، مبحث 15 نظام مهندسی و همچنین دوره های تکمیلی نظام مهندسی را سپری کرده ام، با توجه به علاقه ام دوست دارم به صورت کاربردی و عملی نیز خودم رو درگیر این کار کنم اگه امکان داره من رو راهنمایی کنید یا اگه جایی رو سراغ دارید ممنون میشم من رو معرفی کنید برم کار کنم و هیچ چشم داشت مالی به قضیه ندارم در ضمن من تخصصم برق هست .
باتشکر از مساعدت دوستان گرامی
کار نصب آسانسور را باید از کجا شروع کرد؟
با سلام
کسب آموزش مواردی که ذکر شده، خوبست، اما کافی نیست، شما می توانید با تهیه کتابهای مربوط به این صنعت و مطالعه با دقت و حوصله، معلومات خود را از این صنعت بیشتر نموده و با آگاهی و شناخت بهتر، به این صنعت وارد شوید
ضمنا" اگر پاسخ دوست دیگری که تا حدودی با موضوع مربوط است را با عنوان "آموزش آسانسور" مطالعه فرمائید شاید موثر باشد:
موفق باشید
آقای عمادین لطفا"تعهدات کارفرما نسبت به حوادث احتمالی
سلام آقای عمادین
اگر براتون مقدور هست بندی از قرار داد که به تعهدات کارفرما نسبت به حوادث احتمالی پیرامون چاه آسانسور اشاره می کند را در سایت قرار دهید.
سپاسگذارم.
سقوط
در مورد حرکت رو به بالا و سقوط اسانسور میتوان به مشکل فلکه کشش گیربکس اشاره کرد
در بعضی مواقع شیار فلکه کشش حالت وی شکل خود را از دست داده و حالت یو پیدا میکند که باعث سرخوردگی سیم بکسل میشود
با سلام:طریقه ریلگذاری آسانسور دو درب جنوبی و غربی.
باسپاس از زحمات جنابعالی در صنعت آسانسور
کابین دو درب و ریل گذاری آن
با سلام
به طور معمول در آسانسورهایی که دارای کابین معمولی و یک درب می باشد، قاب وزنه تعادل و ریلهای وزنه در انتهای چاه یا در عمق چاه مستقر می شود، اما برای نصب ریل کابین دو درب حتما" باید ریلهای وزنه تعادل با توجه به نوع بازشو درب ورودی ها به یکی از طرفین چپ یا راست منتقل گردد.
(اگرچه گاهی در آسانسورهایی که دارای کابین یک درب هستند، به جهت ابعاد چاه و ابعاد کابین و فراهم نمودن فاصله مناسب آکس ریل کابین با ریل وزنه، وزنه تعادل از پشت به کنار منتقل می شود)
البته طرح فوق برای کابین های دو درب روبرو می باشد:
همانطوریکه در تصویر مشاهده می کنید، آسانسور دارای درب تلسکوپی بوده و در این نقشه فریم وزنه تعادل به سمت چپ منتقل گردیده است و در نتیجه باید برای ریلهای وزنه تعادل آهنکشی خاص انجام گردد، ضمن اینکه یکی از ریلهای کابین بر روی آهنکشی ریل وزنه تعادل نصب می گردد.
اما اگر کابین با دو درب جانبی باشد (دو ضلع یک زاویه 90 درجه) شرایط فرق می کند و باید جای ریلهای کابین را تغییر داد و محل استقرار ریلها را در زوایا (کنج ها) در نظر گرفت.
ریلهای وزنه تعادل به فراخور شرایط چاه و کابین و ابعاد موجود، روبروی یکی از دربها (درعمق) قرار خواهد گرفت.
ضمنا" مطالعه لینکهای زیر خالی از لطف نیست:
نقشه سیم کشی شستی احضار کابین
مهندسان لطفا کسی میتونه نقشه سیم کشی شستی احضار Avox رو بهم بده؟ ممنون میشم
راهنمایی
با سلام خدمت مهندس طبسی
من دانشجوی رشته ict هستم استاد من ایی پرژه در مورد نصب اسانسور 0~100 خواستن در مورد این کار کمک خواستم
با تشکر
مراحل نصب آسانسور از صفر تا صد
با سلام
کاربر و دانشجوی عزیز رشته ITC
برای تحقق درخواست شما در رابطه با مراحل نصب آسانسور از صفر تا صد نیاز به زمان، مطالعه، بررسی و کار میدانی در عرصه نصب آسانسور می باشد.
اما برای شروع می توانید با مطالعه لینک های زیر و کتابهایی که در این زمینه چاپ شده، مقدمات آنرا از لابلای آنها استخراج نمائید:
و مطالب متنوع دیگر ......... موفق باشید.
نجات اضطراری افراد مبحوس و موتور خانه
با سلام خدمت مهندسین
چه تمهیداتی می بایست داخل موتور خانه جهت نجات اضطراری افراد محبوس در آسانسور تعبیه شود .
اقدامات نجات اضطراری آسانسور از موتورخانه
با سلام
اگر برای آسانسورهای کششی معمولی مشکلی پیش آید که کابین به هر دلیلی بین طبقات متوقف شود، برای خارج کردن مسافرین داخل کابین سلسله اقداماتی توسط فرد آموزش دیده از طریق حضور در موتورخانه آسانسور انجام می گردد.
بر روی سقف بعضی از کابین ها و همچنین زیر سقف چاه آسانسور که دریچه های اضطراری تعبیه شده است که این دریچه ها در شرایط خاص استفاده می کنند.
نکته مهم که باید به آن توجه ویژه داشت:
فردی برای خروج افراد از کابین آسانسور باید انتخاب شود که حتما" آموزشهای لازم برای این کار را دیده باشد.
مدار ایمنی الکتریکی اسانسور
با سلام
با تشکر فراوان از آقای مهندس طبسی ،در مورد نقشه مدار ایمنی اسانسور راهنمایی می خواستم.
آهن کشی روم لس
سلام
سوالی داشتم خواستم بدونم اهن کشی سیستم روم لس به چه شکل باید باشه حتما باید وزنه بغل کابین باشد یا وزنه پشت هم می تواند باشد؟
باید حتما وزنه بغل باشد
باید حتما وزنه بغل باشد
وزنه اسانسور
سلام. یک سری اطلاعات در مورد نحوه ساخت و ابعاد استاندارد وزنه های آسانسور میخواستم. ممنون میشم توضیح بدید.
باتشکر
سلام خسته نباشید
سلام خدمت اساتید گرامی .
ممنونم مقاله خیلی کاملی بود.
یک سوال داشتم در مورد اینکه برای نصب آسانسور یک پارکینگ طبقاتی چند روز وقت لازم داره؟( و اگر پروژه 2 آسانسور داشته باشد باید زمان هم دو برابر شود یا عملیات می تواند با هم انجام گیرد) و از زمان شروع به کار پروژه ساختار شکست نصب آسانسور شامل چه مواردی است ؟ ممنونم با تشکر
نصب آسانسور و ساختار شکست کار
با سلام
در رابطه با زمان مورد نیاز نصب آسانسور پارکینگ طبقاتی همکاران عزیزی که تجربه و آشنایی با این سیستم دارند باید نظر دهند، اما بطور کلی موارد گوناگونی در تهیه جدول زمانبندی نصب آسانسور دخالت دارد.
مهمترین عوامل عبارت است از:
همچنین ساختار شکست کار (WBS (WORK BREAKDOWN STRUCTURE که در اجرای پروژه، یک داده و زبان مشترک و ابزاری برای برقراری ارتباط بین عوامل مختلف می باشد نیز به نوعی با موضوعات فوق و مواردی که در زیر به آن اشاره می شود مرتبط می باشد.
لذا جهت تامین داده های مورد نیاز برای تهیه ساختار شکست کار، دو گروه نقش تاثیرگذار دارند:
ارتباط بین این دو گروه نقش موثری در ساختار شکست کار خوب داشته و این ارتباط با مواردی چون
در رابطه با زمان نصب دو آسانسور نیز اگر دو گروه نصاب حضور داشته باشد، تقریبا" در یک بازه زمانی برابر کار نصب آسانسورها انجام می شود، اما اگر یک گروه وظیفه نصب هر دو آسانسور را به عهده داشته باشد زمان نصب نیز دوبرابر خواهد بود.
سیم بکسل
با سلام و تشکر از همه اساتید به خصوص آقای مهندس طبسی
میخواستم بدونم از کجا بفهمیم عمر سیم بکسل تمومه و وقت تعویض کردنشه
نصب زاویه دار
با سلام میخواستم بدونم اگه وقتیکه وزنه ها کنار ریل نصب میشن بجای شکل بالا میشه موتورگیربکس رو با زاویه نصب کرد که وزنه ها پشت ریل قرار نگیرند و کنار ریل باشند؟
سلام خدمت دوستان من هیچگونه
سلام خدمت دوستان من هیچگونه تجربه ای در خصوص نصب اسانسور ندارم در ساختمانی ناظر هستم که یک چک هیدرولیکی داره برای 2 طبقه قراره کابین رو نصب کنن ایا قبل از نصب نیازی به اجرای مدارات الکتریکی ( مثل روشنایی) داره یا بعد از نصب کابین هم میشه این کارها رو انجام داد ممنون میشم از راهنمایی تون
نصب روشنایی
فرقی نمیکنه ولی پس از نصب کابین راحت تر میشه نصبش کرد.
سلام بنده شرایط و نحوه نصب
سلام بنده شرایط و نحوه نصب ریل معکوس با کارسلینگ میخواستم بدونم لطفا از دوستان کسی عکس یا اطلاعات داره لطف کنه ممنون
سوال
با سلام برای یک چاه آسانسور به ابعاد 160*160 و درب مجاور برای ظرفیت 4نفره چه راهکاری دارید آیا سیستم ریل معکوس یا کاراسلینگی جوابگو هست یا نه
استانداردهای مورد نظر در جوشکاری براکت ها و ریل گذاری
با سلام خدمت اساتید گرامی
من حقیقتا اصلا افتخار حضور در مجموعه نصاب اسانسور و ... و شرکت هایی که کار اسانسور انجام میدن ندارم
کارم نظارت جوش لوله های گاز هست . خواستم بدونم روش های جوشکاری استراکچر و براکت های ریل و اتصال براکت ها به ریل و کیفیت جوش مد نظر در استاندارد های en81 و .... چه استانداردی هست یا چه قوانینی برای اتصال براکت به استراکچر بوسیله جوش وجود داره.
ممنون میشم جواب بدید چون به شدت در بک پروژه ساخت و ساز خانگی که خودم شروع کردم با شرکت اسانسورم درگیرم و کیفیت نصب درب و ریل غیر از ابعاد و اندازه در جوش هم مشکل داره . میخواستم بصورت مستند ایراد ها رو در مراجع قانونی مطرح کنم چون شرکت مذکور اصلا زیر بار ترمیم اون نمیره
باتشکر فراوان از زحمات شما و ممنون از اطلاع رسانی وسیعی که انجام میدید
پیام مجدد. استانداردهای مورد نظر در جوشکاری براکت ها و ریل گذاری
با سلا
احتراما زیاد منتظر دریافت جوابیه موندم . میدونم مبحث خیلی میتونه پیچیده و کش دار بشه . فقط رفرنسی در مورد wps مورد تایید جهت جوش براکت و انواع اون معرفی بفرمایید میتونم تا انتها بحث رو پیش ببرم. باز هم ممنون
با سلام و خسته نباشید
با سلام و خسته نباشید .
ممنونم از سایت مفید تون ، من هیچی از نصب آسانسور نمیدونم و حالا مسئول نوشتن یک برنامه زمان بندی پارکینگ طبقاتی هستم ، برای نوشتن ساختار شکست و مراحل کار باید چکار کنم ، ببخشید کتای در این زمینه هست که مطالعه کنم که بتونم مشکل نوشتن برنامه را حل کنم و همچنین طوری باشه که از نظر کنترل مراحل کار و پیشرفت فیزیکی رایم میسر باشد من رشته مهندسی صنایع خوندم. ممنونم ببخید به خدا کارم به خاطر این موضوع گیره ، بازم ممنونم از راهنماییتون
با سلام خدمت دوست عزیز و گرامی
ببخشید از اینکه پیش اساتید و بزرگان جمع اظهار نظر میکنم ولی در حد مطالعات خودم براتون تلاش میکنم راهنمایی هرچند کلی قرار بدم.
شما برای این کار حتما باید جعبه فرمان اسانسور طبقاتی رو بشناسید و راهنماش رو مطالعه بفرمایید . در ضمن به کار با دوربین و مقوله ایمیج پروسسینگ هم وارد بشید که البته کامپوننت های خوب فارسی در این زمینه زیاد هست. برای اینکه برنامه شما بتونه با اسانسور ارتباط برقرار کنه نیار به یک دیوایس کنترل بلوتوث یا برد سیمکارت بر روی جعبه فرمان اسانسور دارید که یا از طریق کامپوننت های کار با دستگاه های سیم کارت یا کار با بلوتوث هم از شرایط فعل اسانسور اگاه بشید و هم بتونید با استفاده از این لایه به اسانسور دستو حرکت و توقف در طبقات بدید . احیانا اگه تونستید مارک و مدل جعبه فرمان و اگر منوالی ازش دارید در دسترس بگذارید تا بیشتر توصیح بدم. ضمنا از پلت فرمی که میخواهید برای نوشتن برنامه هم استفاده بفرمایید بیشتر توضیح بدید. لطفا بگید ویندوز اپلیکیشن کار میکنید یا وب اپلیکیشن یا جاوا پلت فرم .
امیدوارم بتونم با داشتن این اطلاعات بصورت دقیق تر راهنمایی کنم.
با عرض عذرخواهی و تشکر فراوان از اساتید برای ایجاد این فضای مناسب جهت تبادل نظر
اسانسور
سلام من یه دانش آموز 16ساله هستم در جشنواره ی خوارزمی شرکت کردم و یه ایده راجب اسانسور دادم که حالا به خاطر نداشتن اطلاعات کافی به مشکل بر خوردم از اساتیدی مثل آقای طبسی و بقیه ی دوستان میخوام نظر خودتون و راجب این که در اسانسور یه جور کمر بند نسب کنیم که اگه بسته نشد از طریق چشمی های اسانسور اجازه ی حرکت نده .ممنون از همه
سلام این ایده ای که دارین
سلام
این ایده ای که دارین بیشتر برا خودرو سازگاری داره تا اسانسور
برد نجات
با سلام و خسته نباشید فیوز شیشه ای f200ده آمپر برد نجات اضطراری(تابلو آرین برد مدsanic) رو به محض روشن کردن کلید مینیاتوری برد حتی قبل از روشن کردن خود برد میسوزد و چراغ bt3 هم خاموش میباشد راهنمایی کنید ممنون
سلام اقای مهندس هر سوالی از
سلام
اقای مهندس هر سوالی از شما میشه جوابتون اینه که بستگی به طراحی داره.چیزی که الان دار کارمیشه یه چیزه تکراریه .نود و نه درصد کسایی که در اسانسور دارن کار میکنن بی سوادن.شما هم نمیخاد جوری نشون بدید که یه کار فوق تخصصیه.تمام کارو نصا انجام میده.
سلام خدمت اساتید. آیا ساختار
سلام خدمت اساتید.
آیا ساختار شکست مصوبی برای تهیه و نصب آسانسور وجود داره؟
مثلا ریل چند درصد کاره؟موتور و گیربکس چند درصد کار و .....
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
افزودن دیدگاه