
علی محمد منصوری -رئیس سندیکای صنایع آسانسور و پلهبرقی ایران- در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این که مشکل مهرفروشی شرکتهای متخلف آسانسور به مراحل خطرناکی رسیده است، افزود: «طبق قانون استاندارد، فقط شرکتهای دارای پروانه طراحی و مونتاژ آسانسور از وزارت صنایع و معادن مجاز به طراحی و نصب آسانسور هستند، اما برخی شرکتهای فاقد صلاحیت با پرداخت مبالغی اقدام به خرید مهر شرکتهای دارای مجوز میکنند.»
وی خاطرنشان کرد: «طبق قانون، نسخهای از قرارداد نصب آسانسور، ممهور به مهر شرکت دارای پروانه، باید به نماینده استاندارد تحویل شود که بسیاری از شرکتهای فاقد پروانه، برای این کار اقدام به خرید مهر شرکتهای دارای پروانه میکنند.»
او تصریح کرد: »در این شرایط مشخص نیست که اگر مشکلی برای آسانسورهای این چنینی ایجاد شود، چه کسی جوابگوی حوادث احتمالی خواهد بود. شرکتهای فروشنده مهر نیز تحت این عنوان که تنها مهر خود را در اختیار شرکت مربوطه گذاشتهاند، از هر گونه مسؤولیتی شانه خالی خواهند کرد.»
وی تصریح کرد: «به عنوان مثال، یکی از شرکتهای فاقد پروانه، ظرف یک سال 240 آسانسور در نقاط مختلف کشور نصب کرده است، در حالی که تمام نیروی کار این شرکت فقط سه نفر بوده و در صورت کار در شرایط استاندارد، چنین حجم کاری به هیچ وجه امکان ندارد.»
رئیس سندیکای صنایع آسانسور و پلهبرقی ایران گفت: «چنین مواردی در نهایت موجب بدبینی مردم نسبت به آسانسورهای داخلی شده و مصرف کنندگان به مرور به آسانسورهای خارجی گرایش پیدا میکنند و در نهایت صنعت داخلی از بین میرود.»
وی ادامه داد: «عدم نظارت صحیح مراجع بر شرکتهای فاقد صلاحیت موجب شده که شرکتهای معتبر نیز از این ناحیه دچار ضرر و زیان مادی و معنوی شوند.»
وی افزود: «بارها به وزارت صنایع و معادن اعلام کردهایم که با تدوین ساز و کار مانع فعالیت شرکتهای فاقد پروانه طراحی و نصب آسانسور شود، اما تاکنون هیچ اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.»
منصوری خاطرنشان کرد: «برای مقابله با این پدیده باید شرکتهای فعال در امر آسانسور سطحبندی شده و هر شرکتی فقط با توجه به تجربه، توان فنی و مالی خود اجازه طراحی و نصب تعداد خاصی آسانسور در طول سال را داشته باشد. در آن صورت شرکتهای فاقد توان مالی و فنی لازم مجبور میشوند که برای توسعه کارشان، نسبت به افزایش کیفی و توان فنی و مالی خود اقدام کنند.»
- افزودن دیدگاه جدید
- 5555 نمایش
با سلام نظریه
با سلام
نظریه اقای منصوری در جمع بندی بسیار با ارزش است .
ولی سوال اساسی این است که چه کسی مسئول اچرای این
کار است یا بهتر است بگوییم که چه کسی جرات اجرای این طرح را دارد. طرحی که در دوره دوم هیئت مدیره نیز مطرح,بررسی وتصویب نیز شد ولی بدلائلی که هیچ گاه بر من معلوم نشد به مرحله اجرا در نیامد.
کاری که سالهای متمادی است در سازمان نظام مهندسی معمولو اجرائی شده است.
جوابيه
با سلام
اينجانب در زمينه هاي مختلف اجتماعي و اقتصادي و بانكي ايده و طرح داشته و دارم .
در زمينه صنف آسانسور ، با توجه باینکه تخصص نقشه كشي صنعتي داشته و حدود 10 سال در اين صنف مشغول به فعاليت اجرایی مي باشم ، طرحي با عنوان "طرح ساماندهي فروش آسانسور" به سنديكاي محترم آسانسور خدمت برادر گرامي جناب مهندس رحماني و دوستان ايشان ارائه نمودم .
متاسفانه اين طرح پس از 2 ماه بدون جواب به قسمت بايگاني ارائه گرديده است، البته علت را هنوز از جناب مهندس رحماني جويا نشده ام .
در كل هدف از اين نوشتار اين است:
از آنجا كه يكي از دغدغه های عمومی در صنف آسانسور فروش مهر و تبعات منفي آن ميباشد ، در اين طرح يكي از اين تبعات مثبت ، حذف اين دغدغه خواهد بود .
متاسفانه وقتي يكي از مسئولين صنف آسانسور با صراحت اعلام مينمايند كه اينجا همه "د.د "هستند و چه كسي را ميخواهي درست كني ،نميدانم چه بايد گفت . اما به جهت وظیفه انسانی و اخلاقی طرح پیشنهادی را به وزارت صنايع و تمام مراجع ذيصلاح در 3 قوا ارجاع خواهم داد تا اين عزيزان متوجه شوند، جان انسانها بسيار ارزشمند مي باشد .
چرا كه يكي از تبعات منفی مهر فروشي نصب آسانسورهاي بي كيفيت بوده و آسانسور بی کیفیت بهترین وسیله برای اتفاقات ناگوار و حوادث جبران ناپذیر می باشذ.
موفق باشيد
افزودن دیدگاه جدید